100% Groene stroom uit Zeeland via DELTA verkrijbaar tegen scherpe tarieven

DELTA staat gevestigd in Zeeland en maakt gebruik van de mogelijkheden aldaar om u te voorzien van 100% groene stroom en CO2 gecompenseerde gas. Deze energieleverancier zit ook goed op andere markten zoals Internet, TV en Telefonie. Echter blijft de focus meer op energie vanwege de enorme potentie. Het gebied Zeeland is namelijk zeer rijk aan bronnen voor duurzame energie. Water, wind  en ook de zon zijn er in overvloed te vinden. En er moet dus munt geslagen worden uit deze unieke beschikbaarheid.

Hoe levert DELTA een bijdrage aan de duurzaamheid ?

DELTA levert bij voorkeur stroom welke afkomstig is van duurzame bronnen en kan daarom harde garanties doen zoals:

  • Garantie op ALTIJD 100% groene stroom en CO2 gecompenseerde gas
  • Altijd een zeer scherpe prijs bij afname 
  • U heeft de keus om de bron van afname te kiezen

Fietser op dijk

Kies zelf uw bron uit bij DELTA

DELTA stelt u in de gelegenheid om zelf  de bron van herkomst te selecteren bij afname van 100% groene stroom. U heeft de keus uit de volgende pakketten :

  1. DELTA Groene Stroom- Dit pakket levert u stroom uit Nederland en een deel afkomstig uit Europa. De bronnen zijn Windmolens in Europa en daarnaast ook middels Verwerking van kippenmest in Nederland(Biomassa). U kunt kiezen voor een Vaste prijs contract van 1 of 3 jaar/ variabele prijzen. 
  2. Puur Zeeuws Groen- 100% Groene Stroom uit Zeeland is wat u krijgt bij dit pakket. De bronnen zijn de Getijdencentrale in de Oosterschelderkering en de Windmolens op de Oesterdam. Ook hier kunt u kiezen voor 1 of 3 jaar Vaste prijs contracten / variabele prijzen.

Kindje in branding

U gaat wel zelf snel moeten berekenen wat u gaat betalen op maand-/ jaarbasis. U gebruikt uw verbruikswaarden voor stroom/ gas in deze samen met het leveringsadres. Op basis van deze input wordt de berekening gemaakt. Wilt u toch een extra toetsing doen op de voordeligheid? Dan kunt u deze aanbiedingen vergelijken met andere energieleveranciers. Deze hebben ook op regelmatige basis energie aanbiedingen die voordelig kunnen uitvallen voor u.

EnergieVeiling.com, voor MAXIMAAL besparen!

5/10 - (1 stemmen)