Verduurzaming bestaande woningen krijgt ‘boost’ door bundeling Eneco en Energie in Huis

Energie in Huis krijgt een nieuwe aandeelhouder erbij. Eneco koopt namelijk binnenkort aandelen in voor een minderheidsbelang in Energie in Huis. Wat doet Energie in Huis? Dit bedrijf opereert vanuit Amsterdam en verduurzaamt bestaande woningen. Wat gaat Eneco kunnen toevoegen aan de service van Energie in  Huis? De bedrijven zullen de handen ineen slaan om een versnelling te brengen in de verduurzaming van de bestaande woningen.

Eneco zal haar klanten bijvoorbeeld toegang bieden tot producten en diensten van Energie in Huis. Dat zullen onder andere zijn zonnepanelen, zonneboilers , isolatie, waterpompen en ook financieel advies. Zeker handig om te besparen.

Eneco/Energie in Huis helpen met verduurzaming

Het is zeker een stap in de goede ricthing als u uw bestaande woning wilt laten verduurzamen. Energie in Huis helpt u dus graag goed op weg. Het assortiment bestaat uit onder andere duurzame diensten en producten waarmee u op energie kunt besparen. Daarnaast zijn er zeker ook producten die u helpen met het zelf opwekken van energie of om te verduurzamen( bijv. ter vervanging van uw cv-ketel). Ook krijgt u een stukje advies mee van Energie in Huis over de financiering van de talloze producten. De expertise van Eneco zal goed aan te pas komen bij de installatie van waterpompen. De Eneco Installatiebedrijven en installatiepartners uit eigen netwerk worden ingezet om dit te bewerkstelligen.

Eneco helpt Nederland omschakelen naar duurzame energiehuishouding

Het doel van Eneco is om heel Nederland te helpen om te schakelen naar een betere energievoorziening. Vooral duurzamer, slimmer en schoner. De bestaande woningbouw mag rekenen op Energie in Huis voor het aanbieden van duurzame oplossingen. Ze zijn op dat gebied namelijk de koploper. Energie in Huis blinkt uit door een persoonlijke aanpak te hanteren waardoor de voornaamste drempels voor consumenten worden vermeden. Eneco en Energie in Huis hebben samen de tools om energiezuinig wonen makkelijk en bovenal betaalbaar te maken voor klanten en toekomstige klanten.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen