Beste Bod van Energiedirect.nl: €90,- cashback bij 1 jaar vast contract

Stroom en gas afnemen blijft een belangrijk punt binnen elk huishouden. Als u even niet goed oplet zit u gebonden aan een minder contract. Is dat u reeds overkomen? Staat u op het punt om te veranderen van energieleverancier? Dan is het aan te raden om dit keer toch beter uit te kijken en pas over te stappen als alles goed staat aangegeven. Energiedirect.nl probeert alles zo duidelijk mogelijk vast te leggen voor haar klanten en toekomstige klanten. U weet gelijk waar u aan toe bent. Dit maakt het simpeler om een besluit te nemen over het te kiezen contract. 

Niet alleen een scherpe prijs bij Energiedirect.nl

Energiedirect.nl zorgt voor alle klanten, ook degenen die al verbonden zijn aan deze energieleverancier. De tarieven zijn natuurlijk scherp. Maar dat is niet het enige dat Energiedirect.nl onderscheidt van de rest. De service en andere mogelijkheden die u allemaal krijgt maken dat Energiedirect uitsteekt boven de concurrentie. U krijgt onder andere :

  • 100% Wind en ook CO2-neutraal gas
  • Tankey app- klanten van energiedirect.nl kunnen goedkoper tanken bij geselecteerde tankstations
  • Regelneef app-  al uw energiezaken kunt u direct regelen met deze GRATIS app
  • Scherpe deals voor iedere klant. Ook de trouwe klanten worden niet vergeten
  • Overstapservice- U wordt door het proces heen geholpen door de klantenservice 

Dit is een compleet pakket die een besparend effect zal hebben op uw budget. Wie wilt er nu niet besparen.

Kort contract van 1 jaar levert €90,- extra besparing op

Bij de overstap naar het 1 jaar vast contract van Energiedirect mag u het voornoemde verwachten. Daarnaast mag u ook tijdelijk profiteren van een €90,- cashback aanbieding. Als beloning/ verwelkoming krijgt u deze EXTRA korting dus. Dat zal zeker opgeteld een flinke besparing betekenen. Bekijk deze propositie beter en laat u verder overtuigen van het voordeel.

Op EnergieVeiling.com kunt u energie vergelijken. In de eerste plaats om zeker van te zijn dat u het voordeligste kiest op basis van de prijs. En ten tweede een overzicht te hebben van de markt. EnergieVeiling.com presenteert u tal van energie aanbiedingen die als vergelijkingsstof kunnen dienen. Maakt u er dus flink gebruik van.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

4.4/10 - (7 stemmen)