DELTA Energie wordt binnenkort deel van Vattenfall

DELTA Energie zal naar alle waarschijnlijkheid overgenomen worden door Vattenfall. Door de overname van aandelen zal het onderdeel van DELTA dat groene stroom & gas levert vallen onder het beheer van Vattenfall( levering aan consumenten en het mkb).

DELTA Fiber Nederland BV levert via DELTA telecomdiensten en DELTA Energie BV levert dus de energie aan. De op schema zijnde overname door Vattenfall betreft wel alleen het gedeelte van DELTA Energie BV. Vattenfall zal dus ook hier in de toekomst het gedeelte van groene stroom & gas op zich nemen.

Vattenfall voorloper duurzame ontwikkelingen

DELTA Energie BV zal door de overname als voordeel hebben dat ze vorop zullen lopen op duurzame ontwikkelingen. Vattenfall staat vooral bekend als te zijn een voorloper op dat gebied. Energie halen uit duurzame bronnen is een gebied waar Vattenfall in uitblinkt. Wel wordt nu al gesteld dat DELTA Energie haar betrokkenheid met Zeeland niet zal verliezen. Dat is deel van de identiteit van DELTA Energie. DELTA blijft toekomst gericht werken. Een goed voorbeeld is de eerdere versterking van het telecombedrijf door de overname van Caiway. Nu is het de beurt van DELTA Energie BV om het fundament te leggen voor een duurzame en succesvolle toekomst op de energiemarkt.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

3.9/10 - (16 stemmen)