Duurzame mobiliteit wordt aangepakt door Essent & XXImo

Het verduurzamingsproces kent diverse facetten. Vanuit meerdere invalshoeken probeert men de uitstoot van CO2 te beperken en zelf te elimineren. In Nederland werkt men er ook heel hard aan om de uitstoot van CO2 te elimineren. Verschillende bedrijven, instanties, overheid en ook de burgerij leveren een bijdrage. 

De auto’s die dagelijks over de wegen van Nederland rijden hebben ook een groot aandeel in de vervuiling middels CO2-uitstoot. Ze gebruiken namelijk nog steeds van die vervuilende fossiele brandstoffen. Om over te gaan naar een duurzamere leefomgeving zal men dus de voertuigen moeten vervangen/ omzetten naar het gebruik van schone energie(elektriciteit). Essent en XXlmo slaan de handen ineen om het ‘schoon’ rijden te vergemakkelijken.

Partnership Essent & XXlmo voor schoner rijden

Elektrisch rijden moet beter bereikbaar zijn voor de samenleving. Dat vinden Essent & XXlmo tenminste. Vandaar dat deze bedrijven een samenwerking aangaan om klanten en ook hun werknemers te stimuleren om elektrisch te rijden. Dat is alvast een goede start door zelf het goede voorbeeld te geven. Essent levert een bijdrage door de ‘groene’ energie en nexpertise over de installatie van de laadpalen. Essent heeft genoeg expertise gezien het feit dat innogy, het moederbedrijf van Essent, meer dan 24.000 oplaadpunten heeft geïnstalleerd in twintig landen. Binnenkort wordt dit in Nederland en België dus ook opgestart.

Hoe zal de samenwerking tussen XXlmo en Essent lopen?

XXlmo stelt klanten in de gelegenheid om laadpalen te kopen. Wilt u niet kopen? Dan kunt u onderdeel maken van een mobiliteitsbudget of een leasecontract afsluiten. Hiermee krijgt u ook een MobiltyCard met laadfunctie die u kunt gebruiken over heel Europa. Personeel wordt bovendien ook in  de mogelijkheid gesteld om de kosten voor het thuisladen te verrekenen met XXlmo. Om alles compleet te maken staat er een servicedesk 24/7 ter beschikking en is er ook laadpaalonderhoud opgenomen.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)