€ 300,- Korting bij Pure Energie op 3-jarig contract gedurende juni

Kampioen Groen van Nederland doet het nog steeds! Nederland wordt alsmaar groener en Pure Energie blijft hard werken om het nog sneller te laten verlopen. Tot nog toe is Pure Energie het enige bedrijf met dat voor de 5e keer op rij is uitgeropen tot de groenste der groensten van Nederland. Groene stroom kan dus niet groener dan bij Pure Energie.

Groen contract met € 300,-  korting( 3 jaar contract)

Stap zorgeloos over naar het 3 jaar vast contract van Pure Energie. Alles wordt in orde gemaakt voor u. Waarom het 3-jarig energiecontract van Pure Energie? Dit contract is op dit moment één der betere of het beste contract. De voordelen die u met het sluiten verkrijgt steken uit boven de rest. U krijgt ten eerste 100% groene stroom opgewekt uit zon en wind ( uitsluitend). Als toevoeging kunt u dan ook kiezen uit welke windmolen u uw stroom afneemt.

En nu komt het! U krijgt bij het sluiten van een 3 jaar contract een korting van € 300,-( verspreidt over 3 jaren). Als nieuwe klant krijgt u per aansluiting (stroom of gas) een korting van € 50,-. Per jaar is dat dus in geval van afname van stroom en gas dus € 100,-. Voor 3 jaar dus € 300,-. In geval u alleen stroom of gas afneemt voor 3 jaar  bedraagt de korting dan € 150,-. Bekijk de actievoorwaarden voor een duidelijkere uitleg. Stap vandaag nog over naar Pure Energie, deze actie duurt tot 30 juni 2018.

Vergelijken om te besparen op energiekosten

EnergieVeiling.com geeft u de ‘rekentool’ in handen nodig heeft om van start te gaan met het besparen. Op de website kunt u alle energie aanbiedingen bekijken en zelf berekenen wat u zou kunnen betalen bij een eventuele overstap. U vergelijkt ze dan en heeft al snel genoeg de goedkoopste onder ogen. Heel simpel, maar ook effectief. Het vergelijken van energie  kan u besparingen van € 400,- tot € 700,- op jaarbasis opleveren ( slapende consumenten).

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

 

4.4/10 - (7 stemmen)