€150,- Cashback korting bij Powerpeers energiecontract

Het opwekken van energie gebeurd op verschillende manieren. Dat betekent meteen ook dat er dus verschillende bronnen zijn. Powerpeers gaat voor duurzaamheid en levert u dus ook energie vanuit een duurzame bron. En Powerpeers geeft met alle trots ook aan dat de bron in Nederland zit. Met een overstap naar Powerpeers helpt u dus het milieu en toont u ook vaderlandsliefde.

Powerpeers heeft een heel mooie actie die van tijdelijke aard is. Bij de keus van 1 jaar groene stroom & gas van Powerpeers krijgt u namelijk een korting van €150,- ( in de vorm van een cashback korting). Het product draagt de naam: Samenstroom en 1 jaar vast en Gas ( met CO2 compensatie). Bekijk deze aanbieding en stap over indien deze actie u voordelen kan brengen. Met een simpele overstap levert u dan ook een bijdrage aan het halen van de klimaatdoelen.

1 Jaar groene stroom & gas afnemen bij Powerpeers?

Samen met u wilt Powerpeers beter worden. Sterker nog, u kunt Powerpeers beter maken. De kracht van Powerpeers zit bij de samenleving. De welbekende slogan van Powerpeers luidt daarom ook als volgt: Power to the people! 

Powerpeers heeft daarom als doelstelling om hun duuurzame producten en de consumenten samen te brengen. U ziet op het platform van Powerpeers welke duurzame bron wordt aangesproken om uw duurzame stroom te leveren. De keus ligt dan aan u. Stap over en lever uw bijdrage aan het verduurzamingsproces binnen Nederland. Inspireer dan ook gelijk uw familie, buren, vrienden om het aanbod van Powerpeers te checken. Duurzame energie moet Nederland overnemen en Powerpeers zit in de positie om dat te doen. Powerpeers staat ongetwijfeld voor 100% groene stroom.

Vergelijk met de andere duurzame aanbieders

De Nederlandse markt kent naast Powerpeers tal van andere energiebedrijven. Genoeg concurrentie dus, maar dat is gezond voor de markt. Als klant heeft u dan meerdere opties om uit te kiezen. Op EnergieVeiling.com heeft u bijvoorbeeld keus uit heel veel energie aanbiedingen. Elk met specifieke voordelen. De site wordt constant aangevuld met de allerlaatste energie aanbiedingen van verschillende energiebedrijven. De taak is aan u om dan de energie aanbiedingen dan te vergelijken om het echte voordeel te ontdekken. Het kan Powerpeers zijn, maar ook een andere energieleverancier. U staat vrij om dat te toetsen en over te stappen naar het voordeel. Check wel de einddatum van uw huidig contract. Vervalt het binnen een maand of is het reeds vervallen? Dan mag u de overstap zonder zorgen ondernemen. Heeft u nog wat tijd te gaan? Zit uw contracttijd dan rustig uit en probeer het na afloop van het contract weer.

Juiste tijd om over te stappen

Nog geen tijd om over te stappen? Wacht dan nog even met het vergelijken van energie en natuurlijk het overstappen. Mag u dat wel doen? Bekijk dan de energie aanbiedingen. Ook de energie aanbiedingen van Powerpeers verdienen uw aandacht.

We zullen u een voorbeeld geven van hoe het voordeel van Powerpeers werkt. Is uw verbruik op jaarbasis 2700 kWh stroom en 1200 m³ gas? Dan moeten de maandelijkse kosten komen op ongeveer €144,-. Dat is toch goed? Of vindt u van niet? Geen probleem. U mag dan gerust verder energie vergelijken en de andere energie aanbiedingen toetsen. De actie die past bij uw situatie zit er gegarandeerd bij. Besparingen van tot €500,- zitten er dik in.