Energiedirect.nl cashback deal: € 50,- korting bij 1 jaar contract

De prijzen voor duurzame energie zullen straks weer een stijging doormaken. Het is reeds bekend dat per 1 juli 2018 met name de ondernemers meer zullen betalen daar de variabele-gas en stroomprijs zullen stijgen. Straks komen er ook nog de verhogingen voor de particulieren. Nog meer druk wordt er gezet op het budget van de consument. Gelukkig is Energiedirect.nl er wel om u nog te laten profiteren van een beetje voordeel.

Energiedirect.nl geeft altijd een compleet pakket

Een scherpe prijs alleen is niet hetgeen de consument uiteindelijk op naar is. Men kijkt uit naar een contract dat goed in elkaar zit. Energiedirect weet gevoelsmatig waar u als consument op zal letten. Daarom krijgt u de onderstaande voordelen standaard mee bij elk contract:

  • 100% Windstroom + CO2-neutraal gas
  • Scherpste deal op uw energiecontract – maakt niet uit als u nieuw of reeds aangesloten bent
  • Tankey app- goedkoper tanken bij aangesloten pompen( tot wel 5 cent minder per liter)
  • Regelneef app-  Gratis energiezaken direct regelen 
  • Overstap wordt geregeld door Energiedirect.nl

Kijkend naar deze voordelen merkt u zelf wel dat deze energieleverancier geen grappen maakt. Alle zaken worden conform afspraak afgerond, geen poespas dus!

€ 50,- Cashback bij 1-jarig contract Energiedirect

Groen en voordelig, dat is het 1-jarig contract van Energiedirect.nl. U kiest dan voor een stukje voordeel, duurzaamheid en de mogelijkheid om volgend jaar weer te jagen op een super voordelig contract. Het kan wellicht weer een contract van Energiedirect zijn, want het voordeel is er voortdurend. Bij het sluiten van een 1 jaar contract krijgt u nú een cashback korting van € 50,- op de reeds zeer scherpe tarieven. Laat snel en eenvoudig berekenen wat u gaat betalen bij de overstap naar Energiedirect. Natuurlijk is het al minder dan wat u nu gaat betalen. Hoe voordelig is dit contract dan ten opzichte van anderen? Bekijk dat dan zelf. Vergelijk energie en laat het voordeel dat zelf uitwijzen. U kunt de recente energie aanbiedingen als leidraad gebruiken. Zit u ergens veel voordeel? Stap dan zonder te twijfelen over en bespaar honderden euro’s.

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

 

4.4/10 - (7 stemmen)