EnergieDirect.nl geeft € 150,- korting bij overstap naar duurzaam energiecontract. Dat is toch uitstekend?

Wilt u een kortlopend contract tegen een scherp tarief en ook nog een korting erbij? Ja? Dan heeft EnergieDirect.nl mogelijk de perfecte deal voor u! Deze online deal loopt kort en heeft ook nog een korting van € 150,- aan gekoppeld. Past deze aanbieding wel bij u? Best mogelijk, maar op een simpele manier kunt u dat ook wel weten. Met een energievergelijking komt u heel snel en eenvoudig weten als deze aanbieding voordlig kan zijn voor u. U kiest de rekentool op de website van EnergieVeiling.com en plaatst de gevraagde informatie( postcode+huisnumme en energieverbruik). Binnen enkele minuten weet u dus welke overstapskeus u mogelijk honderden euro’s zal besparen.

EnergieDirect in het kort

Houdt u van simpel, maar toch efficiënt en bovenal voordelig? Dan gaat u het als klant goed naar uw zin hebben bij EnergieDirect.nl. U krijgt als klant groene stroom en gas geleverd zonder enige poespas. Groene energie kan ook minder kosten en dat tonen ze steeds weer. Daarnaast krijgt u een heel goede service in de vorm van deskundig personeel en ook nog de handige apps. De Regelneef App kunt u downloaden voor uw energiezaken  en de Tankey App helpt u met het halen van voordelen bij het tanken.

Energiecontract van één jaar

EnergieDirect.nl heeft een knaller van een contract in het éénjarig contract. U krijgt groene stroom en CO2 -gecompenseerd gas tegen een scherp, vast tarief  gedurende dat jaar. Dat voordeel wordt aangevuld met een korting van € 150,-. Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor de korting? Gewoon voor de duur van twaalf maanden klant blijven. U zult da merken dat het kortingsbedrag terug wordt ontvangen op uw jaarafrekening.

Ruime keus aan energie aanbiedingen

Nederland telt ruim 40 energieleveranciers. Elk van deze heeft een assortiment aan contracten die ze aan u aanbieden. Dat is heel positief te noemen, omdat u als klant ruime keus heeft. U kunt dus een vergelijking maken van de verschillende aanbiedingen. De ene klant kijkt liever uit naar een cashback actie, terwijl de andere kiest voor energie met een welkomstcadeau. Dan heb je ook weer de energiebedrijven die u verwelkomen met een cadeaubon. De keus is groot, dus u moet uw slag slaan.

Ga direct voor een onafhankelijke energievergelijking

Energie vergelijken en ook nog besparen op uw energierekening? Dat kan met de hulp van EnergieVeiling.com. U vindt op deze site alle informatie over de energieleveranciers en hun producten. Het vergelijkingssysteem helpt u na de input van persoonlijke informatie( psotcode + huisnummer en het verbruik) de goedkoopste energieleverancier zichtbaar maken. Het overstappen is dan ook zeer eenvoudig als u aan de voorwaarden voldoet. Stap bijvoorbeeld over naar EnergieDirect.nl en geniet de € 150,- korting. Of kies voor een andere energie aanbieding. Vergelijk zelf en bespaar dus tot wel € 450,- op jaarbasis.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)