ENGIE deal: kluscadeau van €100,- bij overstap naar jaarcontract!

Een paar extra euro’s besparen op kosten. Wie wilt dat niet? Met de huidige gang van zaken lijkt het soms wel een sprookje, maar het kan. Zeker op energiekosten kunt nog aardig besparen. U moet gewoon de juiste deal vinden die aansluit op uw wensen en ovestappen. Er zijn zeker meer dan dertig energieleveranciers die hun producten aan de man brengen. Meer dan genoeg kues dus. het blijft echter een gevoelige zaak om direct een keus te maken. Het beste is als u een energeievergelijking doet. Dan wwet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier kiest op basis van uw situatie.

ENGIE en de duurzame energiemarkt

ENGIE is ook een speler op de energiemarkt. Ze hebben hun naam gemaakt als een leverancier die uitsluitend duurzame energie levert die afkomstig is van Nederlandse bodem. Hun voornaamste bron is de wind en daarna de zon. In elk geval krijgt u een 100% garantie op de herkomst. ENGIE probeert ook de tarieven zodanig te beïnvloeden dat ze qua prijs altijd voordelig zullen zijn voor de consument. Het is een zware klus, maar ze gaan ervoor.

€100,- Kluscadeau van ENGIE

ENGIE heeft altijd een extraatje in petto voor de mensen die de overstap wagen. dat is om ze een warm welkom te heten. Bij de overstap naar het 1 jaar contract krijgt u een heel speciaal cadeau. Met name de klusser zullen het leuk vinden. Elke overstapper naar het 1-jarig contract voor groene stroom & gas krijgt een coupon ter waarde van €100,- . Dat wordt het kluscadeau genoemd door ENGIE. ENGIE heeft samenwerkingen lopen met onder andere Multimate, HUBO, Praxis en ook Hornbach. Bij deze winkels kunt u dan de klusartikelen aanschaffen.

Klasssieke Vouchercode

Na de aanmelding voor stroom & gas bij ENGIE wordt u dan officieel gezien als klant. Bij de keus voor het 1-jarig contract heeft u dus recht op het kluscadeau. Deze krijgt u in elk geval tussen de vier en zes weken toegstuurd na aanvang van de energielevering. U mag dan shoppen op de gewenste items met de toegestuurde vouchercode.

Vergelijken en profiteren

Energie vergelijken kent tot dusver geen nadelen. Vooral als u het goed doet. U weet tenminste dat met uw input u informatie kan krijgen. Energieveiling.com heeft als onafhankelijke energievergelijkingssite veel informatie betreffende energie aanbiedingen en nieuws. Om de beste deals te ontdekken heeft u het consult van de op de site geplaatste rekentool nodig. Uw postcode, het huisnummer en uw verbruik zijn de sleutels tot de berekening. Wanneer dat gedaan heeft en de duur van het contract heeft gekozen volgt er een berekening. Hierbij ziet u dan de goedkoopste energieleverancier aan top. Bespaar tot wel €500,- en profiteer.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.6/10 - (13 stemmen)