ENGIE + uw bedrijf = Slim ondernemen met tot wel 10% korting

Zaken doen vergt veel tijd, creativiteit, doorzetting, geduld en natuurlijk geld. Er valt veel te winnen, maar ook veel te verliezen. Vooral als zaken verkeerd worden aangepakt. Daarom is het zaak dat u alles zo goed als mogelijk laat regelen. Dat laat u uiteindelijk geheel focussen op het ondernemen. ENGIE heeft een product ontworpen welke het ondernemen een beetje simpeler maakt. U kunt in elk geval alvast besparen op energiekosten.

ENGIE Zakelijk, voordeel voor de ondernemers

Staat u formeel ingeschreven als zzp’er of mkb’er bij de Kmaer van Koophandel? Bekijk dan het speciaal aanbod voor ondernemers van ENGIE. Dit aanbod laat u profiteren van 5% tot wel 10% ( bij hoger verbruik) korting. U krijgt 100% groene stroom met extra korting. Dat is het Ondernemersvoordeel van ENGIE.

Wat voor voordelen brengt het Ondernemersvoordeel u? Met de overstap naar het Ondernemersvoordeel bent u gegarandeerd van het volgende:

  • Garantie op 100% groene stroom
  • GRATIS MijnEngie en de ENGIE-app (24/7 hulp)
  • Speciale Ondernemersdesk (ook telefonische hulp)
  • Advies – U krijgt tips & aanwijzingen hoe te besparen op uw energierekening
  • Duurzaamheidsdoelstellingen- tips en hulp hoe deze te halen krijgt u
  • Laadpaal- Deze kunt u thuis of bij het bedrijf opgezet krijgen
  • Afrekening per kalenderjaar- U krijgt een overzicht met aparte btw specificatie
  • Overstapservice- alles wordt u uit de handen genomen qua afhandeling

ENGIE laat aan niets aan een toeval over en helpt u het voordeel bezegelen. Na al deze voordelen onder ogen gehad te hebben beseft u zeker wel dat u veel meeer betaald dan u behoort te betalen. Tijd voor een verandering dus.

Overall vergelijken brengt altijd het voordeel aan het licht

Vergelijken van energie zal nooit oud worden. Steeds zullen er weer energie aanbiedingen zijn die voordelig zullen uitkomen voor de consumenten of bedrijven. De vraag is: Welke aanbieding past naadloos bij u? Dat is een vraag die na een stevige vergelijking beantwoord zal worden. EnergieVeiling.com geeft u in elk geval alle tools in handen om te kunnen bepalen. Maakt u er dus gebruik van!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (6 stemmen)