ENGIE Zakelijk: 10% Ondernemersvoordeel bij zakelijk contract

Ondernemen kost geld. Besparing en ondernemen gaan dus soms moeilijk samen. Maar het is niet onmogelijk en dat bewijst ENGIE. Samen met ENGIE kunt u slim ondernemen. Stap over naar ENGIE Zakelijk en neem groene stroom af tegen zeer concurrerende prijzen. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij ENGIE, vandaar dat men ook het klimaat heeft geschapen om het aan te bieden als product. Wilt u ook overstappen en uw onderneming ‘groener’ maken?

Betaal 10% minder voor stroom met Ondernemersvoordeel

Staat u bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een ZZP’er of MKB’er? Dan gaat deze aanbieding van goede toepassing kunnen zijn als u écht wenst te besparen op energiekosten. ENGIE heeft diverse contracten waaronder het zakelijk contract. Aan dit contract is verbonden het Ondernemersvoordeel.

Wat houdt het Ondernemersvoordeel in ? Dit is een pakket van voordelen die speciaal voor de ondernemers is ontworpen. Zo is er bijvoorbeeld een korting van 5% tot wel 10% te krijgen op stroomkosten. Dit pakket is bedoeld om de ondernemers tegemoet te komen en de productiesector positief te stimuleren. Wilt u ook die positieve energie voor uw bedrijf.

Voordelen verbonden aan het Ondernemersvoordeel

Besparen en ondernemen kunnen goed samen gaan. U moet wel de juiste partner hebben. ENGIE laat zien middels het Ondernemersvoordeel dat ze dat wel degelijk kunnen zijn. Enkele voordelen zijn:

  • ENGIE laadpaal tot aan huis of bij het bedrijf
  • 100% Duurzame energie
  • Apps ter  ondersteuning- ENGIE-APP/MijnENGIE
  • Advies- u wordt gehoplen aan kosteloos advies over hoe te besparen binnen het bedrijf

Deze zijn een paar van de voordelen. ENGIE staat klaar om u bij te staan door ook de overstap geheel op zich te nemen. Natuurlijk hoeft u niet eens te zijn met alles dat ENGIE aan te bieden heeft. Ook daar heeft EnergieVeiling.com aan gedacht. U kunt dit aanbod vergelijken met andere zakelijke aanbiedingen. Het vergelijken van energie wordt nog steeds te weinig gebezigd. Mensen lopen honderden euro’s aan besparingen is en dat moet veranderen.

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)