Essent 3 jaar ZEKER contract komt met een Kobo Forma e-reader als cadeau

Het is een enerverende periode als u weer uw energiecontract in orde moet laten maken. U krijgt te maken met allerlei mooie aanbiedingen die allemaal voordelen beloven. Maar daar schuilt het gevaar! Als u even een moment uw focus verliest, zit u opgestapeld met een contract welk toch niet zo voordelig is. gelukkig zijn er door de tijden heen ’tools’ en tips die u helpen bij de keus.

Er zijn tal van energieleveranciers die hun producten willen verkopen. Allemaal hanteren ze wel een een eigen strategie om klanten te werven. Het ene bedrijf doet het met een presentje en de andere weer met een cashback actie. Of andere houden het heel simpel en bieden een lager tarief aan bij de overstap. Er is altijd wel een extra voordel te halen. Bij Essent dus ook. Als een langer in Nederland gevestigde energieleverancier hebben ze ook heel mooie aanbiedingen voor de klanten die denken aan de overstap.

3 Jaar Groene Stroom & Gas Zeker  met toevoeging

Essent probeert de nieuwe klant het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Indien u de overstap maakt moet u zich goed thuis voelen. Het gaat om het gemak en dat ziet u ook weer in de opbouw van het contract. De voordelen van het 3-jarig Essent Zeker contract zijn:

  • 100% Groene Windstroom
  • Zeer scherp tarief, waarbij u voor 3 jaar geen stijging hoeft te verwachten
  • Kortingen, Cadeautjes en Air Miles met kortingen
  • Kobo Forma e-reader( waarde van €279,-) helemaal GRATIS

Zo een pakket aan voordelen ziet u vast zitten. Of niet? Dan moet u kijken als u gerechtigd bent om de overstap te maken. U moet dan akkoord gaan met de algemene voorwaarden, productvoorwaarden en actievoorwaarden verbonden aan dit contract.

Heeft u het contract afgesloten, maar nog een paar twijfels? Geen nood. U heeft dan nog de 14 dagen bedenktijd die aanvangen na ontvangst van de bevestiging. Natuurlijk zal er ook een toetsing komen van uw betaalgedrag om beide partijen te beschermen( waarborgsom).

Kobo Forma e-reader als presentje

Bij dit 3-jarig contract van Essent krijgt u de Kobo Forma e-reader als cadeau. Om u alvast bekend te maken hier een paar specs van de e-reader:

  • Design- het is zwart van kleur;
  • Geheugen- Het heeft een interne opslagcapaciteit van 8 GB en een geheugen capaciteit van 6000(e-books);
  • Gewicht en omvang- 166 x 177,7 x 8.5 millimeter en het weegt 197 gram;
  • Beeldscherm- het heeft een touchscreen, resolutie: 1440 x 1920 pixels en Beeldschermdiagonaal van 8 inch;
  • Bestandsformaten- het ondersteunt onder andere de documentformaten: BMP, CBZ, GIF, HTML, PDF, PNG, RTF, TIFF, MobiPocket en ePub. Daarnaast ook ondersteunend aan beeldformaat BMP, GIF, JPEG, PNG en TIFF.

Dit is dus niet een e-reader gekocht in een winkeltje ergens. Het is zeker de moeite waard om te hebben. Hoe en wanneer krijgt u het? U krijgt deze Kobo Forma e-reader nadat u klant bent geworden van Essent. DHL zorgt voor de bezorging na enkele weken.

Start met energie vergelijken

Het vergelijken van energie kan u veel voordelen opleveren. De verschillende energie aanbiedingen kunt gebruiken als leidraad. Daarbij krijgt u natuurlijk goede hulp van EnergieVeiling.com. Wat heeft u nodig om energie te vergelijken? Om energie te vergelijken heeft u nodig: uw postcode/huisnummer en het verbruik. Dat voert u in en binnen enkele tellen ziet u welke aaanbieding het voordeligst is. Het kan Essent zijn, maar ook een andere. Feit is dat u gegarandeerd zult besparen. Tot wel €500,- voordeel per jaar.

EnergieVeiling.com, voor maximaal besparen

4.2/10 - (11 stemmen)