Essent sprintcontract: 1 jaar Groene Stroom & Gas met €200,- cashback op uw bankrekening!

Haast elke energieleverancier komt op de proppen met een propositie voor ‘groene’ energie & gas. Voordeel hier, voordeel daar, maar is uiteindelijk het voordeel werkelijk daar. Soms ziet het er in het begin goed uit en uiteindelijk toch niet. Dat komt omdat u zich te lang gebonden hebt aan die ene energieleverancier. Essent doet het toch anders dan de anderen. U mag kiezen uit kortlopend voordeel of langdurig voordeel. Gegarandeerd! In dit geval zullen we het kortlopend voordeel bij Essent bespreken. 

Kort lopend, maar toch scherp 1 jaar Essent contract

U wilt een scherp tarief genieten, maar niet te lang lang gebonden zijn? Daar heeft Essent een oplossing voor. Ze bieden u het 1 jaar Groene Stroom & Gas contract aan als een kortlopend contract met veel voordeel. Uw leveringstarieven staan gegarandeerd vast voor een de periode van een jaar én een boost van €200,- op uw bankrekening(cashback). Dat is toch niet onaardig qua besparen?

Voordelen van het kortlopend Essent contract

De voordelen die het 1 jaar Essent contract met zich mee brengt zijn:

  •  Gedurende 1 jaar geen kopzorgen over prijsstijgingen
  • 100% Groene Windstroom
  • Voordelige, vaste leveringstarieven
  • **Cashback van €200,- ( wordt terug gestort op uw bankrekening)

Natuurlijk wordt u in de gelegenhied gesteld om te toetsen als dit contract werkelijk voordelig zal zijn voor u. Daar maakt EnergieVeiling.com werk van. Op deze onafhankelijke energievergelijkingssite kunt u op basis van uw verbruikswaarden voor groene stroom/ gas en het leveringsadres al gauw een berekening uit krijgen van haast alle energieleveranciers. U vergelijkt dus energie. De energie aanbiedingen staan er en u kiest maar uit. Heeft u een voordelige gevonden? Dan checkt u nog even als u akkoord gaat met de voorwaarden. Is dat in orde? Dan kunt u gerust overstappen en profiteren van heuse besparingen.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen!

4.4/10 - (8 stemmen)