Extra StukjeZon met Eneco: voor slechts € 60,- per stuk

Bent u ook in de band van groene energie? Of nog niet? Er is heel goed nieuws van Eneco Energie. Steeds meer mensen stappen over naar groen en dat is goed. Haast alle energieleveranciers produceren en/of leveren nu duurzame energie. Er moet verduurzaamd worden want het milieu heeft al meer dan genoeg geleden. Tijd voor verandering. Eneco Energie is ook bewust bezig met een groene campagne. En nú kunt u ook nog een StukjeZon extra bij aanvragen.

Voordelige energieproducten + StukjeZon extra = besparen

Eneco probeert het zo aantrekkelijk en voordelig mogelijk te houden voor de doorsnee consument en zakelijke klanten. Goede stroom/gas tegen een scherp tarief kan een hele besparing betekenen op energiekosten. Eneco Energie heeft een paar producten die wel degelijk voordelig kunnen zijn. U kunt zelf even een snelle berekening maken en ontdekken hoeveel u dus extra kunt besparen.

Kies bijvoorbeeld het Eneco Toon/Hue pakket of het 1 jaar Eneco contract met € 175,- Cashback en kijk hoeveel u kan besparen ten opzichte van uw huidig contract. Bij een overstap moet het zo zijn dat u wel een verschil merkt. Dat is tenminste zo bij Eneco Energie.

StukjeZon als extra toevoeging

Eneco heeft een extra voordeel bij de keus van een energiecontract. U wordt in de gelegenheid gesteld om een StukjeZon t.w.v. € 60,- erbij te nemen( per klant max. 5 stuks). Daarnaast ontvangt u per StukjeZon ook nog een korting van € 15,- op uw jaarnota ( jaarlijks). Gewoon een extra 250 kilowattuur voor 5 jaren erbij. Alleen Eneco Energie kan dat.

Bekijk en vergelijk energie via EnergieVeiling.com. Er zijn tal van voordelige energie aanbiedingen die u voordelig zullen doen uitkomen. Het ligt aan u, hoe vaker u vergelijkt des te meer voordelen u ontdekt.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

3.2/10 - (12 stemmen)