Extra voordeel van € 125,- bij 2 jaar EnergieDirect contract

Tijdelijk kunt u weer extra voordeel halen bij EnergieDirect.nl. Deze energieleverancier weet hoe belangrijk het is voor de consument om goede stroom & CO2-neutraal gas af te nemen. En als u er als consument ook nog op kunt besparen is het helemaal in orde. Groene stroom en Gas zonder poespas, dat mag u verwachten van EnergieDirect.nl. De voordelen die men heeft gekoppeld aan de diverse contracten zullen maken dat u zeker zal overwegen om over te stappen. Het 2 jaar vast contract is nu zeer in trek en u mag natuurlijk ook toesten als het aansluit op uw wensen.

EnergieDirect.nl 2 jaar vast contract met € 125,- extra voordeel

Is het weer zover dat u moet verlengen? Bent u weer op zoek naar extra voordeel? Bekijk dan het 2 jaar vast contract aanbod van EnergieDirect. U krijgt een vast pakket met verschillende voordelen waaronder:

  • Regelneef app- controle over uw energiezaken middels app van EnergieDirect
  • Tankey app- App waarmee u EXTRA voordelig kunt tanken, extar besparing op benzinekosten
  • 100% Windstroom en CO2- neutraal gas
  • Vaste, voordelige prijzen
  • Overstap begeleiding
  • € 125,- Cashback korting 

Dit is het pakket welke gekoppeld is aan het 2 jaar vast contract van EnergieDirect. Een mooi samengesteld geheel, maar dat hoeft niet automatisch te betekenen dat u ervoor moet kiezen. Bekijk en vergelijk energie op basis van uw verbruikswaarden voor stroom/gas en kijk waar het voordeel ligt. De energie aanbiedingen kunt gebruiken om het voordeel te ontdekken.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)