Geeft Powerpeers daadwerkelijk € 310,- korting bij de overstap?

Heeft u gehoord van de tijdelijke aanbieding van Powerpeers? Nog niet? Bij deze dan de informatie over de online aanbieding. Indien het u wat lijkt is het simpele en snel online te claimen. Met een  duurzaamheidsscore van 9.4 is Powerpeers een zeer bijzondere energieleverancier. Ze zorgen ervoor dat hun klanten groene energie krijgen tegen de scherpste prijzen. Daarnaast is het ook niet ongewoon dat er hoge welkomstkortingen worden toegekend aan nieuwe klanten. Als klant gaat u natuurlijk een beetje voorwerk moeten doen. Even snel onderzoeken als deze deal bij u past. Dat noemt men energie vergelijken. De rekentool op de website van EnergieVeiling.com helpt u daarbij. Er wordt een berekening gemaakt op basis van uw postcode + huisnummer en natuurlijk het energieverbruik.

Overstap naar een groene leverancier levert ruime cashback op

Kijken we naar de gang van zaken op de energiemarkt, dan mereken we dat de groene energiebedrijven niet al te hoge kortingen weggeven. Dat komt veelal vanwege het feit dat ze zoveel mogelijk proberen te stoppen in de productie van goedkope, groene energie. Om dan nog een extra korting weg te geven is dan niet gezond voor de business. Toch heeft Powerpeers het gewaagd om u een korting van € 310,- aan te bieden bij de overstap naar het 3-jarig contract. Deze korting ziet u terug op uw jaarrekening. Klinkt zeker super, maar u moet wel goed de situatie bekijken. Bekijkt u wel als u gedurende de contracttijd wel de scherpst mnogelijke tarieven betaald. Als u een contract sluit met hogere energieprijzen per kWh stroom en per m³ is dan zeker niet voordelig te noemen. En drie jaren hoge tarieven betalen is ver van voordelig.

Voordelen van deze deal

Elke energiedeal kent in principe voordelen. Deze deal van Powerpeers kent deze dus ook. Als eerst wordt de € 310,- korting genoemd. Daarnaast krijgt u ook gegarandeerd 100% groene stroom geleverd door Powerpeers. En als toevoeging krijgt u ook nog CO2-gecompenseerd gas (9.4 duurzaamheidsscore). Heeft u interesse in deze deal? Dan mag u ook nog gebruik maken van de gratis overstapservice voor energie. De tarieven staan verder vast voor de duur van 3 jaren.   heeft u twijfels na de deal afgesloten te hebben? Geen nood. U heeft dan nog 14 dagen om zich te bedenken.

Andere deals met voordelen

Naast deze deal van Powerpeers zijn er ook andere deal die voordelig kunnen zijn. Er zijn bijvoorbeeld genoeg deals met cashback kortingen. Wilt u liever een tastbaar ‘iets’ overhouden? Dan kunt u kiezen voor een energiedeal met een welkomstcadeau aan verbonden. Genoeg keus dus! Wat moet u daar zelf aan doen? Het beste is om een goede energievergelijking te maken. Dat kan via de website van EnergieVeiling.com.

Overstappen altijd een optie

Energie vergelijken en overstappen is voor een ieder die in een gunstige positie zit. U laat op basis van uw postcode + huisnummmer en het energieverbruik uw energiekosten berekenen. Het energieverbruik vindt u terug op uw meest recente jaarrekening.  Met een online overstap regelt u alles via de website van EnergieVeiling.com en bespaart u gegarandeerd tot wel € 450,-. Wacht niet te lang met het overstappen. Indien u geen vast contract sluit zult u genoodzaakt zijn om de variabele energiekosten te betalen die doorgaans hoger uitvallen. Profiteer mee van de verschillende energiedeals!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.6/10 - (12 stemmen)