Geen bonussen, maar tòch scherpe tarieven? Dat doet FENOR!

Wilt u besparen op energiekosten? Dan gaat u de overstap moeten wagen. Dat is het meest logische om te doen en dan ook een beetje bezuinigen daarnaast. Veel energieleveranciers geven aan dat ze voordelig zijn. Is dat in de werkelijkheid zo? Het is best mogelijk, maar dan gaat u de aanbieding moeten toetsen op uw persoonlijke situatie. Het kan werken voor iemand anders, maar niet voor u. Of omgekeerd? Het zal daarom een lopende discussie blijven over welke energieleverancier de beste is.

FENOR, de eenvoudige energieleverancier

FENOR staat bekend als dé energieleverancier die de markt op een simpele manier betreedt.  De consument heeft recht op scherpe, voordelige tarieven. En gewoon de tarieven, niet na aftrek van de zogenaamde bonussen. FENOR is namelijk van mening dat u op de één of ander de bonussen terug betaalt. Om ervoor te zorgen dat u het puur voordeel ziet, geeft FENOR u alles goed en transparant weer. En dan komt het….FENOR biedt niet alleen bij de overstap de voordelige tarieven. Juist bij de verlengingen ziet u het voordeel van FENOR. Na de overstap wordt het meestal minder voordelig als u blijft bij dezelfde energieleverancier, maar FENOR houdt het voordeel consistent. Bij verlengingen krijgt u van FENOR dus ook voordelige tarieven.

Stroom is stroom, gas is gas bij Fenor

FENOR is simpel, maar voordelig. Energie moet makkelijk en daar zorgen zij dus voor. Het assortiment aan producten van FENOR bestaat uit Standaard Groen en Maximaal Groen. Daarbij wordt er een onderscheidt gemaakt in:

  • 1 Jaar Standaard Groen
  • 1 Jaar Maximaal Groen
  • 3 Jaar Standaard Groen
  • 3 Jaar Maximaal Groen

Dit is het assortiment aan producten. Gewoon puur, simpel en in combinatie met een noordelijke nuchterheid. FENOR wilt samen met u werken aan het regelen van uw energiecontract. bent u een consument of ondernemer? Het maakt niet uit, stap online over en geniet van echt voordeel.

Vergelijken mag niet overzien worden

Het vergelijken van energie zal een belangrijke tool blijven om te komen tot een voordelige energierekening. Alle energie aanbiedingen kunt u gewoon op een rij zetten en laten toetsen. Op EnergieVeiling.com wordt u in de positie geplaatst om met een simpele vergelijking te besparen. U gebruikt uw verbruik, postcode en het adres als input in de rekentool. Daaruit rollen de cijfers. Uiteindelijk ziet u als FENOR het voordeligst is of een andere leverancier. Feit is dat u zult besparen!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (8 stemmen)