Gratis Honeywell slimme meter(t.w.v.€199) bij 3 jaar contract Essent

De Nederlandse energie markt heeft meerdere spelers die hun producten aanbieden. Er is de laatste jaren een strijd losgebroken onder de energieleveranciers om mensen aan te sluiten op 100% groene stroom en gas. Essent heeft zich ontpopt tot een volwaardige mededinger als het gaat om duurzame energie. Goedkoop en toch een goede energievoorziening, dat is hun werkwijze. Essent garandeert ZEKERHEID op al hun geleverde diensten.

Essent

Honeywell Lyric T6 GRATIS bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Essent heeft diverse varianten van het 3 jaar contract. Elk met een extra die het verschil uitmaakt. Natuurlijk hebben allemaal de standaard voorwaarden voor het 3 jaar contract. Deze voorwaarden zijn:

  • 100% Groene Windstroom
  • Vaste, voordelige tarieven voor de duur van 3 jaar
  • Geen prijsstijgen voor de duur van 3 jaar
  • Goede service (klantcontact + apps)

Dan over de specifieke voordelen van het Honeywell lyric T6 3 jaar contract van Essent. Als toevoeging aan het normaal pakket krijgt u een Honeywell Lyric T6, slimme meter ter waarde van €199,- geheel GRATIS. Maar dat is niet alles! U krijgt ook nog een Nsure slimme energielezer ter waarde van €49,- erbij. Essent geeft u dus in feite de perfecte 1-2 combinatie om slim om te gaan met groene stroom in huis.

Vergelijken van energie is nooit uit den boze

Het vergelijken van energie kan geen kwaad. U weet als consument tenminste wat de markt aan te bieden heeft qua tarieven. Ook kunt u de energie aanbiedingen gebruiken om de voordelen en EXTRA ’s te peilen onder de energieleveranciers.

5/10 - (1 stemmen)