GRATIS uw gloeilamp laten vervangen door ENGIE(€75,- HalloLED pakket)

Wilt u de verlichting in huis aanpakken? Betere verlichting om de sfeer beter te regelen? ENGIE en HalloLED kunnen dat vanaf nú voor u regelen. Dat ENGIE één der duurzaamste energieleveranciers is en in combinatie met HalloLED zal u dus zeker nóg meer besparen op energiekosten. De oude lampen in huis trekken heel heel energie en zijn bovendien ook nog schadelijk voor het milieu. Tijd om ze te vervangen en ENGIE heeft de oplossing. 

 

Engie vervangt gratis uw lampen

 

Overstap naar ENGIE levert kans op GRATIS lampenpakket HalloLED

HalloLED helpt u aan het verder verduurzamen in huis. De lampen zijn vriendelijk voor het milieu ten opzichte van de oude gloeilampen die u waarschijnlijk nog in huis heeft(giftige afvalstoffen). De HalloLED box heeft lampen die ruim 15.000 tot 25.000 branduren in zich hebben. U hoeft hoogstwaarschijnlijk na plaatsen van de HalloLED Box geen lampen meer te kopen. Ook mag u zelf een pakket samenstellen om de sfeer in uw huis/omgeving aan te passen. En dan het belangrijkste: een besparing van 90% op nergiekosten voor verlichting. Dat heeft weer een positief effect op het totaal factuur. Omlaag dat ding!

Heeft u ook interesse in extra besparen en duurzaamheid bij ENGIE? Vraag dan alle informatie vrijblijvend op laat berekenen wat u mogelijk kunt gaan betalen. U krijgt in dat geval van ENGIE een kortingscode van 10% van HalloLED . Wat een EXTRA voordeel!

EnergieVeiling brengt duurzame energieproducten in kaart

Het  vergelijken van energie wordt steeds belangrijker. Zet alle energie aanbiedingen op rij en vergelijk. U weet waar u naar zoekt en met hulp van EnergieVeiling.com wordt het een stuk makkelijker. Gebruik uw verbruikswaarden voor stroom/gas en stap over. Er kan voldoende bespaart worden door u. Twijfel dus niet!

EnergieVeiling,  voor Maximaal besparen

5/10 - (2 stemmen)