Haal meer u de Zon samen met Nuon, huur of koop zonnepanelen

Alles dat met energie te maken heeft stuurt men momenteel de “groene” kant op. Terecht! Groene energie is in opmars en elke energieleverancier probeert het dan ook op te wekken en te leveren. Anderen stimuleren zelfs dat u als consument zelf uw eigen duurzame energie opwekt. NUON NL is ook één der energieleveranciers die achter deze gedachte staat. U kunt heel veel besparen op energiekosten en NUON staat klaar om u te helpen. Huren of kopen? Kies zelf het beste aan de hand van uw huidige toestand.

NOUN laat u zonnepanelen huren of kopen

Met uw eigen zonnepanelen kunt u energie opwekken, gebruiken en zelfs verkopen. We kennen allemaal het verhaal van de werking van zonnepanelen. Indien dat niet het geval is kunt u het altijd opzoeken en de kennis tot zich nemen. NUON heeft het belang van de zonnepanelen ingezien en stelt u in de gelegenheid om zelf uw eigen panelen te beheren. Huur of koop via NUON uw eigen installatie.

Huur zonnepanelen en betaal de eerste 3 maanden geen huur

Bij NUON kunt u per direct uw eigen zonnepanelen huren en profiteren van de onderstaande voordelen:

  • Gedurende 3 maanden GRATIS panelen huren (max. € 150,-aan huur)
  • Geen investering en direct besparen op uw energierekening
  • Monitoring van uw panelen en reparatie indien nodig
  • Installatie, onderhoud en verzekering zit in het pakket

Voordat het zover is gaat u natuurlijk de voorwaarden bekijken en de Zonnepanelen Check laten uitvoeren. N deze ingevuld te hebben kunt u dan een offerte aanvragen en u wordt verder geholpen. Wel moet u het besluit voor 30 juni 2018 nemen om te huren.

NOUN verkoopt Zonnepanelen met kopen

U kunt ook trotse bezitter worden van uw eigen zonnepanelen. Wek zelf op en lever zelfs aan andere consumenten. Koop uw zonnepanelen met korting bij NUON. Wat zijn de voordelen? De voordelen van de koop optie zijn:

  • De korting: U krijgt een korting van € 100,- van NUON
  • Keuze uit 3 pakketten ( u mag een hoog rendement verwachten)
  • Min. 10 jaar garantie op zonnepanelen en de omvormer. Op LG-panelen krijgt u zelfs 15 jaar garantie 

Ook hier gaat u de Zonnepanelen Check moeten doen om te kijken als uw dak geschikt is voor het plaatsen van de panelen. Kies dan uit één van de drie pakketten en wordt trotse bezitter.

EnergieVeiling.com helpt u graag met de verdere afhandeling van zaken als u besluit om over te stappen naar NUON zonnepanelen(huur of koop). Vergelijk voor de zekerheid eerst alle energie aanbiedingen. U heeft dan een goed beeld van het aanbod en kan er zo een goede keus gemaakt worden.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (6 stemmen)