Kies uw Oxxio Superdeal voor 1 jaar stroom & gas!

Haast niemand gaat een goede besparingskans aan zich voorbij laten gaan. Dat gezegd denken we dat u ook staat te springen om te besparen waar nodig. Vooral op de vaste lasten die alsmaar en stijgende trend vertonen. Oxxio die zowel producent als leverancier is van groene energie probeert daar altijd een stokje voor te steken. Het is een gegeven dat Oxxio beter kan inspelen op het samenstellen van de tarieven, omdat ze gebruik maken van de schaal voordelen. U krijgt dus van Oxxio 100% groene stroom & gas geleverd tegen een superscherpe prijs. Oxxio komt dus gedreven om u voordeel te leveren.

Voordelen van de Oxxio Superdeal

Oxxio presenteert u de 1 jaar Oxxio Superdeal met garantie op besparen. De Superdeal houdt in:

  • 100% Europese windstroom
  • Tarieven die vast en voordelig zijn
  • GRATIS energie-app genaamd de Oxxio -App
  • Verhoogde cashback (naar  €225,- verhoogd)
  • Overstapservice – Oxxio helpt u onder andere met het opzeggen van het contract met uw huidige leverancier. 

Deze superdeal kan betekenen dat u tientallen tot wel honderden euro’s zal besparen voor tenminste 1 jaar. Om te besparen moet u dus dit aanbod beter bekijken.

Vergelijken voor een beter perspectief

Het vergelijken van energie kan de voordelen van de duurzame energiemarkt aan u blootstellen. EnergieVeiling.com heeft al de relevante energie aanbiedingen in kaart gebracht voor u. Mede hierdoor kunt na het vergelijken de beste keus maken. Besparen is haast bij elke goede overstap mogelijk. Hoeveel zal dat zijn? Dat ligt aan u! Er zijn tal van energie aanbiedingen die u voordeel kunnen op basis van uw verbruikswaarden en leveringsadres.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

4.3/10 - (7 stemmen)