Kies voor een 3-jarig contract van Essent en ontvang een cadeaukaart

Indien u op zoek bent naar een voordelig energiecontract, dan is het 3-jarig Groene Stroom & Gas Zeker contract het bekijken waard. Bij dit contract bent u gegarandeert van:

Vaste voordelige leveringstarieven

100% Groene Windstroom

Garantie op het uitblijven van prijsstijgingen gedurende 3 jaar

Essent wekt voor een groot deel hun eigen energie op en levert die ook zelf. Hierdoor kunnen zij haar klanten garanderen van een goede service en voordelige prijzen en krijgen zij ook geen prijsaanpassingen door te werken met tussenpersonen. Uw groene stroom en gas komt dus rechtstreeks van de producent zelf.

 

Cadeaukaart t.w.v. €200,- bij een 3- jarig contract van Essent

Indien u overstapt naar Essent, geniet u naast de scherpe prijzen voor Groene Windstroom ook van een Cadeaukaart van Bol.com t.w.v. 200. Van zo een unieke aanbieding zou u dus zeker gebruik van moeten maken. Hoe werkt dit precies? Uw huidig plan loopt af en u krijgt de melding dat u aan vernieuwing toe bent. In plaats dat u dan het contract gaat vernieuwen, kiest u dan in dit geval voor een nieuwe energieleverancier met een nieuw contract. In dit geval  het 3- jarig contract van Essent.

 

Er is een overstapproces en u krijgt een bedenktijd van 14 dagen waarna u een bevesitiging van de overeenkomst krijgt toegestuurd. Na goedkeuring bent u dan klant van Essent. U heeft  dan recht op de cadeaukaart van Bol.com. Op de website kunt u dan een keuze maken uit de vele producten die er te vinden zijn. Let er wel op dat de cadeaukaart van Bol.com per post wordt verzonden. Ontvangst is binnen de periode van 9 weken. 

Gerelateerde afbeelding

Vergelijken om uw voordeel te ontdekken

Er zijn heel veel energieleveranciers die contracten aanbieden, dus dit 3- jarig contract hoeft niet uw contract naar keuze te zijn. Er zijn meerdere energieleveranciers die contracten aanbieden die misschien voordeliger uitkomen voor u. Vergelijkt u daarom zoveel mogelijk de verschillende energie tarieven . Daarnaast ook nog  de  aanbiedingen en kies daaruit dan het voordeligste contract. U bent vrij in uw keuze. Energieveiling.com heeft als doel u het voordeel te presenteren. U wordt duidelijk gemaakt wat de voor-en nadelen zijn van zo een contract. Zo kiest u bewust.

2/10 - (3 stemmen)