Lente Korting Pure Energie: € 300,-korting bij 3 jaar contract

Er moet meer duurzame energie opgewekt worden in Nederland. Pure Energie is daar een voorvechter van en wenst u deelgenoot te maken van deze ontwikkeling. Nederland kan groener gemaakt worden als u samen met Pure Energie aan de slag gaat. Niet voor niets zijn ze Kampioen GROEN van Nederland. Deze energieleverancier is als enigste 5 X uitverkoren tot de groenste onder de energieleveranciers. Erkende instanties waaronder de Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace staan achter deze uitkomst. Dus 100% te vertrouwen.

Waarom overstappen naar Pure Energie?

Alles draait tegenwoordig in de energie om de herkomst. Het moet GROEN zijn en ook nog voordelig in prijs. Pure Energie is producent en leverancier van zonne-energie en windstroom. Hoe groter Pure Energie wordt, des te groter het marktaandeel van duurzame energie. van de winst wordt 90% direct weer ingezet voor het verder ontwikkelen van duurzame energieproducten. De  resterende 10% wordt gestopt in het Pure Energie Fonds (goede doelen). Helpt u ook mee om Nederland groener te maken?

Lente Korting: tijdelijk € 300,- korting bij 3-jarig contract groene gas en groene stroom

Pure Energie heeft de maand mei een leuke aanbieding voor de toekomstige overstappers. Tot en met 31 mei 2018 kunt u het contract voor 3 jaar voor groene stroom/gas sluiten bij Pure Energie en in aanmerking komen voor de in totaal € 300,- aan korting. Per jaar krijgt u namelijk € 50,- korting per aansluiting (stroom of gas). Aan het eind van de 3 jaren heeft u dus dan in totaal de € 300,- aan korting. Besluit u afzonderlijk stroom of gas af te nemen voor de duur van 3 jaar? Dan is de korting die u krijgt € 150,-. Bekijk de actievoorwaarden en weet als u in aanmerking komt om mee te doen.

Vergelijk alle groene contracten en kom voordelig uit

EnergieVeiling.com snapt dat u wilt overstappen naar en beter contract. Echter is er zoveel keus aan energie aanbiedingen dat het zo moeilijk lijkt. Daarom moet u energie vergelijken. Door alle contrcaten te toetsen weet u precies welke de voordeligste is voor ú. Het is een kleine inspanning om even met uw verbruikswaarden voor stroom en gas aan de slag te gaan. Daarna is het genietn van het voordeel!

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)