Minimaal €200,- aan besparing bij Oxxio 1 jaar contract

Verduurzamen is zo zoetjes aan een normale zaak aan het worden. Tenminste de aandacht die daaraan wordt besteedt. In de praktijk moet er echter nog veel gedaan worden. Het zal niet bij u starten en ook niet daar eindigen. Wat wel van belang is dat u wel uw bijdrage daaraan levert. Met Oxxio als toekomstige leverancier van 100% Groene Stroom en CO2 gas zit u op het juiste spoor. Stap over en lever uw bijdrage. Natuurlijk moet u op de hoogte zijn van de voordelen welke deze leverancier biedt.

Oxxio voordelig en correct

Het moet en kan zeer eenvoudig geregeld worden voor u om te besparen op energiekosten. Oxxio staat daar achter. Deze leverancier biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Voordelige en vaste tarieven voor de duur van het contract
  • Ondersteuning van de Oxxio-app
  • Klantenservice die 1 x 24 uur klaar staat om u van dienst te zijn
  • 100% Groene Stroom & CO2 gecompenseerde gas
  • Overstap service

Dit zijn de globale voordelen. Elk contract heeft zo ook zijn eigen EXTRA voordelen.

 

1 Jaar contract levert minimaal €200,- aan besparing op

Bent u van plan om de overstap te nemen naar Oxxio bent u al gegarandeerd van minimaal €200,- aan besparing. U kunt dat zelfs al ruim van te voren berekenen. Daarom kunt u zelf energie vergelijken. Het voordeel zal al heel snel duidelijk zijn. Ligt het voordeel naderhand bekeken toch niet bij Oxxio? Dan kunt u nog altijd de energie aanbiedingen bekijken. Wat niet werkt voor de ene gebeurt bij de andere wel.

5/10 - (1 stemmen)