NUON zonnepanelen, ook geschikt voor uw dak!

De zon is onlosmakkelijk met de aarde verbonden. Haast elke dag zien we de zon opkomen en weer neer gaan. Naast warmte brengt de zon ook een pure bron van energie met zich mee. Duurzame energie die de aarde kan besparen van alle negatieve effecten ten gevolge van ‘grijze’ energie. NUON helpt u als klant graag besparen. De zon helpt NUON om u als de klant te helpen aan goedkope, duurzame energie. Het enige dat u moet doen is checken als uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Koop of huur uw zonnepanelen via NUON

De trend is nú het plaatsen van zonnepanelen. Heeft u ook het voornemen om zonnepanelen te laten plaatsen? Laatr dan de Zonnepanlen Check uitvoren door NUON en kom zelf te weten hoeveel panelen u nodig zal hebben. Er volgt een berekening en u ontdekt al gauw als het dak geschikt is en hoeveel panelen geplaatst kunnen worden. NUON biedt u de 2 mogelijkheden aan wat betreft zonnepanelen. U kunt namelijk kopen (€ 100,- KORTING) of huren via NUON.

Hoe werkt het dan precies? Overdag zorgen de panelen voor de productie/opslag van de energie. Mocht het zijn dat er gedurende een periode minder zon beschikbaar is krijgt u gewoon ‘groene’ energie geleverd van NUON. Heeft u een overschot aan zelf opgewekte zonne-energie? dan kunt u energie terugleveren. Aan het eind van het jaar wordt die hoeveelheid verrekend met u(Salderen).

 

Garantie op zonnepanelen bij NUON

Er zijn tal van voordelen gekoppeld aan het gebruik van zonnepanelen. U wekt zelf uw stroom op en kunt bovendien dan gericht besparen. De bron(zon) is onuitputtelijk en komt trouw elke dag te voorschijn. Bij NUON bent u terecht voor de Zwarte designpanelen. Deze hebben een elegante uitstraling en zullen zeker goed passen op het dak thuis bij u. NUON werkt alleen met betrouwbare A-merken waaronder: LG, Talesun en ook AUO BenQ. U krijgt op al deze panelen 10 tot 15 jaar garantie en ze hebben een levensduur van 25 jaar. Niets anders te verwachten van partners die gecertificeerd zijn.

Vergelijk dit aanbod met de nadere  energie aanbiedingen op EnergieVeiling.com en kies EINDELIJK zelf voor het voordeel. Energie vergelijken is bestemd om u voordeliger uit te laten komen. Maak er dus gretig gebruik van en bespaar tot wel honderden euro’s.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

3.7/10 - (3 stemmen)