Nuon trakeert nieuwe klanten op gratis saunapakket

Lekker een dagje naar de sauna met een paar vrienden? Dat kan op kosten van Nuon. Hoe komt u in aanmerking voor deze verwennerij? U komt in aanmerking voor deze verwennerij door de overstap te maken naar Nuon. Bij een goedgekeurde overstap naar een Nuon energiecontract komt u in aanmerking voor vier keer een dagentree van DagjeWelness.nl. Daarbij zal u de keus hebben om een welness te selecteren. Daarnaast krijgt u ook nog een gratis pakket met daarin verschillende items. Dit alles krijgt u dus volledig kosteloos bij de overstap naar een eenjarig energiecontract. Raadpleeg de energievergelijker op de website van EnergieVeiling.com en stap over. Dit saunapakket is van u na enkele simpele stappen.

Inhoud van dit gratis saunapakket

Het gratis saunapakket krijgt u bij de overstap naar het eenjarig Nuon energiecontract. Natuurlijk zult u ook willen weten waaruit het volledig pakket bestaat. De inhoud ziet er volgt uit:

  • Dagentree voor vier personen naar DagjeWelness.nl;
  • Bed & body mist 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni;
  • Salt body scrub 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni;
  • Foam 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni Sea.

Procedure om in aanmerking te komen voor dit saunapakket

Voelt u het al aan? Wilt u ook zo verwend worden zonder een cent aan uit te geven? Bereken dan uw energiekosten. Daarvoor heeft u nodig uw postcode+huisnummer en het energieverbruik( af te lezen van uw laatste jaarafrekening). Op basis van deze gegevens zal er berekend worden welke energieleverancier het beste past bij u. Kiest u voor Nuon? Dan wordt u doorverwezen naar diens website. Daar zal u dan uw cadeau uit kunnen kiezen. Er is niet alleen keus uit een gratis sauna pakket, maar ook uit andere energie aanbiedingen.

Nuon eenjarig contract

De keus voor het Nuon eenjarig contract geeft u toegang tot verschillende cadeaus. Het saunapakket zal dus ook te kiezen vallen. Eén van de voordelen van het eenjarig contract is dat uw energietarieven gedurende de looptijd van het contract vast staan. U weet dan per definitie dat uw kosten voor stroom per kWh en gas per m³ vast staan. Verrassingen zullen niet voorkomen.

Gratis overstapservice

Heden ten dagen is het simpeler om de overstap te maken. Er is geen nodeloos papierwerk meer nodig, omdat alles simpelweg online geregeld kan worden. Uw overstap wordt in principe door de overnemende energieleverancier geregeld. Het huidig energiecontract wordt bekeken en opgezegd door Nuon namens u. De kans dat u zonder stroom en gas komt te zitten is dus vrijwel nihil.

Wanneer mag u genieten van uw gratis saunapakket?

Heeft u goedkeuring gekregen om over te stappen? Mooi! Dan mag u namens Nuon genieten van uw gratis saunapakket op het moment dat de levering van stroom & gas is gestart op het aangegeven woonadres. U zal dan wel wat geduld moeten betrachten, omdat er nog een opzegtermijn van een maand verbonden is aan het contract en ook nog de 14 dagen wettelijke bedenktijd.

Meerdere energie aanbiedingen

Heeft u het gratis saunapakket van Nuon op het oog? Of wilt u toch een andere deal met energiecadeau kiezen? Dan heeft u de gelegenheid daartoe. Er is namelijk keus uit andere energie aanbiedingen. U mag kiezen uit energie met welkomstcadeau of cashback energie. Bepaal dus zelf welke deal u kiest. Via de website van EnergieVeiling.com kunt u vrijblijvend en onafhankelijk energie vergelijken.

Vergelijk energie en kies de beste deal

Wilt u nu echt wel gaan voor de goedkoopste energieleverancier? Maak dan een start met energie vergelijken en ontdek welke deal het voordeligst is voor u. Gebruik uw postcode + huisnummer en het verbruik om de berekening te starten. Na enkele ogenblikken zult u een lijst met goedkope energieleveranciers onder ogen krijgen met de goedkoopste aan top. Zijn er vragen? Geen probleem. Neemt u dan gerust contact op en we zullen u verder begeleiden. We helpen u graag.