NUON Zakelijk: 10% korting Vaste prijs stroom + tal van andere voordelen

De kogel is door de kerk! Per 1 juli 2018 wordt het een stukje moeilijker voor de ondernemers. De variabele prijzen gaan per die datum de lucht in. Nu wordt het dus nog lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen. Als ondernemer zal u een paar moeilijke besluiten moeten nemen om het bedrijf draaiende te houden. Is het nog mogelijk om echt puur te ondernemen zonder deze afleidingen? Met NUON Zakelijk wel! Is dat waar en hoe werkt dat?

Zakelijk met NUON: vaste prijs voor duurzame energie

Om de focus te leggen op het ondernemen moet er een bepaald ondernemingsklimaat zijn. Zekerheid en de garantie op continuiteit moet er altijd zijn. Met de overstap naar NUON zakelijk legt u dat vast. Leg dus vast wat u gedurende de duur van het contract gaat betalen zonder wijzigingen daarin. Gaat u voor een 1, 3 of 5 jaar contract? Geen probleem! NUON staat klaar om u van dienst te zijn. Gewoon rustig ondernemen met de garantie dat uw energiezaken gedekt zijn. Loopt het contract af bij NUON Zakelijk? Dan wordt u ruim op tijd een bericht gestuurd om opnieuw een passend contract te kiezen.

Meer dan alleen een NOUN Zakelijk contract

Wat maakt NUON Zakelijk apart? NUON Zakelijk biedt u de mogelijkheid om méér dan alleen uw energiezaken veilig te stellen. Maar de kern is natuurlijk voordelig energie afnemen. De voordelen van NUON Vasteprijs zijn onder andere:

  • Vast tarief- geen wijziging ondanks prijsstijgingen
  • Transparant energiecontract ( geen omkijken naar)
  • Zelf de duur van het contract bepalen

De bovenstaande voordelen zijn standaard gekoppeld aan dit type contract. En nu wordt het spannend! Weet u dat u dit product kunt combineren met een duurzame oplossing? Niet? Bekijk hoe u een bijdrage kan leveren aan de energietransitie. U kunt kiezen uit onder andere:

  1. Restwarmte – het warme koelwater van elektriciteitscentrales kan goed gebruikt worden
  2. Elektrisch rijden – Slimme laadoplossingen kunnen ter uwer beschikking zijn
  3. Wind – uw bedrijf kan zich een stukje groen toe eigenen (windmolen)
  4. Zonnestroom – Gebruik zonnepanelen en bespaar per direct op energiekosten

Naast deze zijn er nog tal van andere duurzame oplossingen die u kunt kiezen bij het sluiten op basis van de behoeften van het bedrijf. Laat alvast een offerte opvragen op basis van de verbruikswaarden van stroom/gas. deze kunt u dan vergelijken met de andere zakelijke energie aanbiedingen. Wat kiest u? Uiteindelijk gaat het voordeel zegevieren.

EnergieVeiling.com, beestachtig veel korting!

 

4.2/10 - (6 stemmen)