Overstap naar 1 jaar Nuon levert Albert Heijn cadeaukaart t.w.v. €80,-op!

De energieleverancier doen hun uiterste best om klanten te verrassen met cadeaus bij een overstap. het is zowat normaal geworden om een cadeau aangeboden te krijgen bij de overstap. Het kan en mag! Uiteindelijk gaat de klant toch waar hij/zij zich het beste bij voelt. Ook Nuon heeft een heel leuke aanbieding die ze graag met u willen delen. Dat wordt in samenwerking met Albert Heijn gedaan. Nuon verwelkomt u namelijk met een cadeaukaart t.w.v. €80,- bij de keus van een 1 jaar contract. U heeft dan de mogelijkheid om zelf uw cadeau uit te kiezen bij Albert Heijn. In dit geval dus geen in geld uitgedrukte welkomstkorting. Lijkt deze deal iets voor u?

Nederland kent al 130 jaar  de Appie

In Nederland is de Appie niet meer weg te denken. Albert Heijn is ongetwijfeld de groootste supermarktketen van Nederland en is dus haast overal van het land te vinden. Bij de Appie mag u wekelijks langs voor het halen van boodschappen en die zijn vaker ook gekoppeld aan aanbiedingen. Dat ziet u trouwens ook weer terug in de appie folder. De 1 + 1 gratis producten genieten bijvoorbeeld enorm veel populariteit. Albert Heijn heeft een heel groot assortiment. Daar kunt u nu ook van genieten met de cadeaukaart die u kunt krijgen na het regelen van uw energiezaken met Nuon. De cadeaukaart kunt u in Appie gebruiken en hoeft u het totaal bedrag niet in één keer te besteden.  Het saldo blijft dus op de kaart staan. Echter is deze cadeaukaart niet te gebruiken bij online bestellingen.

Historie van Albert Heijn

Het ontstaan van Albert Heijn gaat terug naar 1887 toen de kruidenierswinkel te Oostzaan werd overgenomen door Albert heijn sr. van zijn vader. Het eerste filiaal van Albert Heijn werd in 1895 geopend te Purmerend. Een eigen magazijn werd drie jaar later aan toegevoegd. Dit magazijn was toendertijd de centrale plek om de dagelijkse boodschappen vanuit te leveren. de rest van de ontwikkelingen ziet u vandaag nog, Albert Heijn is nu een heel luxe uitgebreide supermakt!

Is de Nuon 1 jaar/Albert Heijn cadeaukaart combinatie iets voor u?

Deze deal kan ook voor u werken. Het gaat allemaal om de feiten: minder betalen en andere voordelen eruit halen. Het is dan voor u om de aangeboden tarieven te bestuderen en filteren hoe voordelig u uiteindelijk uitkomt. Laat u niet verblinden door het feit dat u een cadeaukaart krijgt ter waarde van €80,- , maar daarvoor toch wel meer betaalt dan u in gedachten had. daarom is het handig om energie te vergelijken. Door uw gevens in te vullen ( verbruik, postcode en het huisnummer) weet u al gauw welke contracten goed zijn en welke minder goed. het u die toetsing toegepast en bent in de positie om over te stappen? Dan mag u dat dan ook nog gratis doen.

Energiedeals uitdiepen? Dat moet en mag!

Het kan zijn dat de tarieven hoger uitvallen dan u had gedacht. Zoek dan gerust verder, het voordeel wacht ergens wel op u. Zijn er andere cadeau die liever kiest bij een ander Nuon contract? Ga er dan voor! Zolang u zich in de positie verkeerd om over te stappen mag dat. Het enige wat u goed moet checken is de looptijd. Daarnaast mag u natuurlijk ook de energie aanbiedingen van de overige energieleveranciers checken. Zo heeft een compleet overzicht van de markt. Er is voldoende keus uit energie aanbiedingen met welkomstcadeaus en ook welkomstkortingen( cashback kortingen). Maak zelf een keus en profiteer van de voordelen. Energie vergelijken is niet meer weg te denken, maak er dus goed gebruik van. Bepaar tot wel €700,- op jaarbasis.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

4.6/10 - (11 stemmen)