Oxxio betreedt telecommarkt in de nabije toekomst

De telecommarkt krijgt binnenkort een nieuwe speler bij. Oxxio voegt zich binnenkort bij de bestaande mededingers op de telecommarkt. De welbekende energieleverancier zal dus nu ook gaan voorzien in telefonie, televisie en internet. Ze zullen de markt betreden en alvast Alles in 1 pakketten aanbieden. Het doel is om een concurrerende dienstverlener te worden. Recentelijk hebben NLE(Nederlansdse Energie Maatschappij) en Delta ook de stap gemaakt naar de telecommarkt. Oxxio wordt dus het derde energiebedrijf dat binnen een bepaalde tijd de telecommarkt gaat versterken. Wordt dat de aankomende trend?

Uitbreiding diensten Oxxio

Door de uitbreiding van de diensten wilt Oxxio het profiel van een échte dienstverlener aannemen. Het is een trend die Oxxio liever nu dan later wilt volgen. Het toevoegen van internet, tv en bellen betekent dat Oxxio de wateren begint te testen. Op termijn zullen er nog meer diensten bijkomen ter aanvulling.

Oxxio laat echter niet veel los over het vervolgtraject. Ook is het onbekend als dochterbedrijf Eneco deel gaat uitmaken van de plannen om Alles in 1 pakketten aan te bieden. Wat er wel uit de doeken gedaan is het volgende: Oxxio komt om op prijs te concurreren. De Alles in 1 pakketten zullen dus tegen scherpe prijzen aangeboden worden. Oxxio blijft ‘Superslim’ en ‘Supervoordelig’, dat zijn ze de samenleving plichtig. Ook de nieuwe dienst zal volgens dit concept aangestuurd worden dus.

Onderzoek deel van strategy Oxxio

Oxxio heeft middels onderzoek voeling gehouden over de lancering van een nieuwe dienst. Vandaar dat ze de stap hebben ondernomen om te gaan concurreren op deze markt. De klanten hebben zelfs gesteld dat ze Oxxio wel zullen ondersteunen mocht het zover zijn. Het combinatievoordeel zien ze sowieso zitten. En met de lancering wordt ook de droom van haast elke klant waar gemaakt: het afnemen van alle diensten bij één aanbieder. Dat is handig en logischer.

NLE en Delta wachten Oxxio op

Oxxio is zeker niet de eerste energieleverancier die deze stap waagt. De Nederlandse Energie Maatschappij(NLE) en Delta hebben de wateren al betreden en doen het niet onaardig. Ze zitten al een tijdje op de telecommarkt en hebben al ervaring. Oxxio laat zich echter niet uit het veld slaan en maakt zich op om de markt te bestormen. de concurrentie zal flink toenemen en Oxxio gaat voor een merkbaar vernaderde situatie voor wat de prijzen betreft( betere abonnementsprijzen).

Op voordeel jagen door te vergelijken

Oxxio heeft nog een paar zaken in orde teb maken alvorens ze zullen lanceren. De komst van de Alles in 1 pakketten zal dus nog even op zich laten wachten. Er is bijvoorbeeld nog geen informatie op de site van Oxxio zelf te zien. Maar dat geeft niet. U kunt alvast een voorsprong nemen door voor nu energie van Oxxio af te nemen. Door de overstap al kunt u flink besparen. Op uw jaarfactuur kunt u in bepaalde gevallen wel tot €400,- besparen. Daarom moet u energie vergelijken en overstappen naar Oxxio. Op EnergieVeiling.com wordt u keurig geholpen met de overstap. Het duurt slechts enkele minuten.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

3.4/10 - (5 stemmen)