Oxxio zet EXTRA €20,- cashback in tijdelijk!

Oxxio is aanbieder van 100% groen stroom en ook nog CO2 gecompenseerd gas. Daarnaast zitten ze vanaf januari ook op de Telecommarkt ( Vast, Mobiel en Internet). Deze aanbieder probeert zo divers en goedkoop te zijn naar de consument toe. Hoe makkelijk zou het niet zijn om alles van één aanbieder af te nemen? Precies! Heel simpel. U weet dan bij voorbaat dat uw zaken goed en centraal geregeld zullen zijn. Oxxio werkt er dus naartoe.

 

Knallend het jaar afsluiten met Oxxio

Oxxio heeft gedurende het jaar steeds steeds hun proposities voor 1- jarige en 3-jarige contracten bijgeschaafd. Steeds aanpassen om de klant echt voordelig uit te laten komen. Groene stroom en CO2 gecompenseerd gas is een dure grap als u niet de juiste energieleverancier kiest. Oxxio heeft keer op keer bewezen dat ze het gros van de consumenten dienstbaar kunnen. Een overstap maken naar Oxxio betekent een besparing en ook nog een steun om het milieu te beschermen.  Ze leveren echt wel 100% groene stroom. Door zelf te produceren kunnen ze u garanderen van 100% groene stroom.

Extra toevoeging cashback korting

Tot en met 31 december mag u van Oxxio EXTRA profiteren van een verhoogde cashback op de 1-jarige en 3-jarige contracten voor stroom en gas. Er komt namelijk een EXTRA €20,- bovenop de huidige cashback. Dat betekent dat u een heel royale korting krijgt van de voordeligste energieleverancier. Stap over en bespaar dus tientallen euro’s of zelfs meer. 

Op EnergieVeiling.com zij er tal van energie aanbiedingen die kunt vergelijken om het echte voordeel voor u te ontdekken. Het is een zeer simpele handeling om energie te vergelijken. Maak gebruik van deze privilege en bespaar op energiekosten.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.1/10 - (8 stemmen)