Powerdeal van NUON: €250,- MINDER betalen voor groene stroom & gas!

Zit u soms met de handen in het haar om uw vaste lasten te betalen? Stijgen de kosten van de vaste lasten soms onverwachts? Dan verlangt u vast en zeker naar een stabiele situatie. Voor wat de energiemarkt betreft zijn er meerdere spelers die hun producten promoten. En daar ‘groene’ energie nu in opmars is zijn er heel veel aanbiedingen. Echter is het goed uitkijken, want u wilt niet overstappen naar een minder voordelig contract en vast zitten voor jaren. NUON is zeker een uitzondering op de regel en staat klaar om u van dienst te zijn. Betaal NIET meer dan nodig voor groene stroom & gas, beter nog krijg geld terug.

NOUN helpt u het beste kiezen

Niemand wilt meer betalen dan nodig voor vaste lasten. De kunst is natuurlijk om het verbruik te koppelen aan het juiste betaalniveau. Daar helpt NUON graag een handje mee. Samen met u wordt er op basis van uw verbruikswaarden voor groene stroom en gas/ leveringsadres een berekening gemaakt. Natuurlijk bent u vrij om stroom of gas afzonderlijk af te nemen, maar de combinatie levert de grootste besparing op. Heeft u moeite om een keus te maken? Geen probleem! NUON staat u met keuzehulp bij en helpt u aan de perfecte energie op basis van uw behoeften.

€250,- Korting en 5% Blijven Loont-korting op variabele leveringskosten

De populairste deal van het moment is de NUON Powerdeal waarbij u €250,- Korting( bij afname van groene stroom & gas) en ook nog de 5% Blijven-Loont-korting op stroom(variabele leveringskosten). Deze blijven loont korting kan bij verlenging van uw contract doorgroeien naar 25%. Het betekent ook dat u met de overstap naar de NUON Powerdeal stroom & gas tot 1 jaar voor een vaste prijs geleverd krijgt. Beter dan dit gaat u moielijk vinden.

Soms is het goed om zeker te zijn van uw zaak. In dit geval kunt u energie vergelijken. U zet alle energie aanbiedingen onder een vergrootglas en kiest het beste op basis van uw behoefte. EnergieVeiling.com zet alles op de site en u kunt rustig zitten en vergelijken. Uiteindelijk komt u er wel uit. Gaat het wat moeilijk, geeft u dat gewoon aan en u wordt geholpen.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (2 stemmen)