PSV Energie: 3 jaar contract + €200,- FANstore tegoed van PSV!

EnergieDirect en PSV hebben reeds geruime tijd een heel mooie en sportieve samenwerking. In 2019 gaat deze samenwerking gezellig verder. De consumenten kunnen daardoor blijven profiteren van de speciale dingen dit dit verband met zich meebrengt. Als het gaat om groene stroom  is EnergieDirect.nl altijd een voorloper geweest binnen Nederland. En in combinatie met de kampioen voetbal van Nederland, PSV Eindhoven, gaat het alleen maar beter. Deze combinatie heeft PSV Energie op de markt gebracht. Het perfect contract om te besparen en ook nog van PSV Extra’s te profiteren. 

Voordelen van PSV Energie

PSV Energie is sowieso een product van EnergieDirect en PSV. Het is dus duurzaaam. Maar wat houdt het precies in zult u zich afvragen? PSV ENergie houdt in grote lijnen het onderstaande in:

  • 100% Groen stroom ( dat is een standaard)
  • FANstore korting van 10% (PSV FANstore0
  • Speciale PSV Extra’s 
  • GRatis Regelneef App (u kunt dan zelf al uw energiezaken regelen)
  • Overstapservice (alle rompslomp wordt u uit handen genomen) 
  • Scherpe tarieven

Deze voordelen geven u in prioncipe al een indicatie van de besparingen en extra’s die u zal genieten. Een snelle toetsing kan u een compleet inzicht geven over het te betalen bedrag na een eventuele overstap.

3 Jaar PSV Energie

Voor de consumenten die liever over een langere periode hun zaken goed regelen heeft EnergieDirect een geschikt contract. Met 3 jaar PSV Energie hoeft u zich niet druk te maken. Voor de komende 3 jaren bent u gegarandeerd van 100% groene stroom en gas tegen de beste prijs. Daarnaast mag u als FAN van PSV ook nog een extra verwachten. Dat is namelijk een FANSTORE tegoed van €200,- waarmee u heel leuke items mee kunt bestellen. Laat uw echte kleur zien!

Toetsen van energie aanbiedingen

Het is van enorm belang om energie te vergelijken. EnergieVeiling.com heeft tal van energie aanbiedingen vastgelegd op de site. U kunt in principe dus allemaal toetsen op basis van het verbruik van groene gas en stroom. Elke keer krijgt u dan een bedrag uit gerold. Uiteindelijk ziet u welk contract de meeste voordelen met zich mee brengt. Dan rest nog de overstap en het daadwerkelijk besparen. Check uw beste bod!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen