PSV Energie via Energiedirect.nl, dé beste deal!

Energiedirect.nl en PSV doen weer een heleboel positiefs samen dit jaar. Hoe werkt het tussen Energiedirect.nl en PSV? Deze twee hebben de koppen bij elkaar gestoken en een heel mooi product ontworpen nl. PSV Energie. De supporters van PSV en anderen mogen profiteren van heel scherpe tarieven voor groene stroom en CO2-gas. Daarnaast mag u dan ook profiteren van de vele PSV-extra’s zoals FANstore -tegoed  en toegang tot andere exclusieve PSV -acties. Dit is pas een goed product!

Voordelen van PSV Energie

Het doel van iedere klant is om na de overstap voordeliger te zijn qua energiekosten. Het is dus energie vergelijken geblazen totdat men het gewenste product heeft gevonden. Het kan van alle kanten komen, maar in dit geval is dit product het geschikst voor degenen die een affiniteit hebben met PSV als club. Er zijn aan dit product een paar mooie voordelen gekoppeld zoals:

  • 100% Groene energie en CO2 gas ( goed voor het milieu) 
  • Apps voor het gemak- Het doel is een goede prijs/kwaliteit/ service verhouding  te krijgen na de overstap. Daar hoort een set goede apps ook bij. Met de Regelneef app kunt u alle energiezaken rustig en goed regelen. Met de Tankey app kunt u bij aangesloten tankstations voor tot wel 5 ct per liter minder benzine halen. 
  • 10% Kortingspas voor gebruik in de PSV Fanstore- bij aankopen krijgt u korting op alles in de online PSV FANstore( krijgt u 2 weken na de overstap).
  • Optie om uw PSV FANStore tegoed om te zetten in PSV Cashback ( in plaats van FANStore tegoed dan een bedrag af van uw energierekening)

Een heel goed opgezet product van PSV en Energiedirect. Er zijn natuurlijk ook andere producten waaruit u kunt kiezen. Gebruik daarom de energie aanbiedingen om een goede vergelijking te maken. Op basis van het totaal pakket zal u dan merken welke het voordeligst is voor u. De overstap is daarnaa zo gedaan. EnergieVeiling.com zorgt ook voor een stukje verdere begeleiding zodat het zaakje verder vlot.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.7/10 - (21 stemmen)