Pure Energie en FC Twente leveren energie +tegen scherpe tarieven

Pure Energie en FC Twente doen mooie dingen voor de samenleving. De één is de kampioen der groene energieleveranciers en de ander is een top vereniging. samen hebben ze FC Twente Stroom ontwikkelt.

Wat houdt FC Twente Stroom in? Simpel uitgelegd is dat energie afkomstig van én voor de FC Twente achterban. Naast groene energie tegen de scherpste prijzen maakt u dan ook nog kans op exlusieve evenementen verbonden aan FC Twente. Pure Energie is kampioen der groene energieleveranciers en zal dus niet binden aan een partner die niet dezelfde gedachtengang of ambities toont.

FC Twente Stroom gaat altijd voor exclusiviteit

Bij de overstap naar FC Twente Stroom maakt u direct kans op het bijwonen van unieke en exclusieve FC Twente evenementen. Dit product is bestemd voor de aanhanger van FC Twente die tóch iets meer uit de situatie willen halen. U kunt na de overstap bijvoorbeeld kamperen in de Grolsch Veste of op de foto vastgelegd worden met uw FC Twente helden. Het gaat er dus allemaal om dat u een betere kans maakt op exclusieve evenementen en ook nog groene stroom afneemt.

Hoe exclusief zijn de evenementen? FC Twente gaat ‘all out’ en zal u in de gelegenheid stellen om te genieten van onder andere:

  • Toegangskaarten voor een wedstrijd in de VIP-sectie (u kiest de wedstrijd);
  • Ontmoeten van uw favoriete spelers;
  • Een plek op de teamfoto van het team ( samen met alle toppers van FC Twente);
  • Tal van exclusieve acties.

Exclusiever dan dit zult u elders moeilijk tegenkomen.

FC Twente laat u zelf kiezen

Bij de overstap naar FC Twente Stroom kunt u zelf een keus maken naar welk pakket u wenst over te stappen. U profiteert ten eerste van een superscherp FC Twente tarief en natuurlijk van de unieke/exclusieve FC Twente evenementen.

U kunt kiezen uit onder andere:

  • FC Twente Stroom pakket met GRATIS FC Twente-shirt t.w.v. €65,-. Hierbij krijgt u ook shoptegoed t.w.v. maximaal €200,-( afhankelijk van de gekozen looptijd). En tenslotte maakt u ook nog kans op de FC Twente acties die van exclusieve aard zullen zijn.
  • FC Twente Stroom pakket met CASHBACK. Aan dit pakket is ten eerste een  cashback van max. €350,- verbonden ( dat hangt af van uw gekozen looptijd). Ook hier maakt u kans op FC Twente acties en evenementen.

Bij beide aanbiedingen krijgt u gegarandeerd 100% groene energie. Het is ook nog mogelijk voor klanten die reeds klant zijn van Pure Energie om over te stappen naar FC Twente Stroom. U kunt dan simpelweg via een contactformulier aangeven dat u de overstap wilt maken. Deze interne overstap heeft geen gevolgen voor uw looptijd of tarieven( contract blijft ongewijzigd).

Maak een vergelijking en profiteer

Het is nu veel simpeler om over te stappen op de energiemarkt. Vooral omdat online overstappen mogelijk is. Als klant kunt u snel en simpel een energievergelijking doen om te ontdekken waar het beste bod zit voor u. U heeft nodig het verbruik, postcode en huisnummer. Binnen enkele tellen ziet op scherm de goedkoopste energieleverancier. Het kan wellicht Pure Energie zijn, maar ook een andere energieleverancier. Alles is mogelijk. Gebruik deze ‘krachtige’ tool en profiteer van kortingen die kunnen oplopen tot wel €700,-. EnergieVeiling.com zorgt er wel voor dat u de allerlaatste en voordeligste energie aanbiedingen onder ogen krijgt.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (11 stemmen)