Pure Energie: Groene energie uit Nederland voor Nederland!

Groen energie wordt door tal van energiebedrijven aangeboden. Echter is er een onderscheid tussen de Top energieleveranciers en de rest. Het verschil wordt uitgemaakt door de prijs, service en wijze van opwekken van de groene energie. Sommige bedrijven nemen af van het buitenland en weten de herkomst vaak niet eens. En dan krijgen we de kampioen van de top: Pure Energie! 

Deze energieleverancier heeft jarenlange ervaring met het zelf produceren én leveren van groene stroom. Geen enkel andere leverancier heeft zoveel decoraties de afgelopen periode in de wacht kunnen slepen als Pure Energie. Ze zijn maar liefst vijf keer op rij gekozen tot de groenste leverancier van Nederland. Dat wordt niet nu overtroffen, want ze gaan voor de zesde keer.

Uit Nederland én groen, dat garandeerd Pure Energie

Pure Energie is trots op het feit dat alle producten uit Nederland komen. De groene energie wordt opgewekt middels windmolens en zonnepanelen in Nederland. 100% GROEN uit Nederland. De Consumentenbond, WISE en Greenpeace hebben al aangegeven dat Pure Energie de ware kampioen der kampioenen is als het gaat om groene energie. Wilt u zich ook aansluiten bij Pure Energie? Stap dan over en ervaar de voordelen van de verschillende producten. Kies een contract uit op basis van uw behoeften en PROFITEER van fikse kortingen en lage tarieven. Bereken persoonlijk uw tarief op basis van uw regulier verbruik van groene stroom & CO2 gas. Staat het tarief u aan? Dan regelt Pure Energie de rest voor u.

Kortingen oplopend tot €350,- bij de overstap naar Pure Energie

Pure Energie heeft een actie waarbij u als nieuwe klant per aansluiting €35,- korting per jaar krijgt. Voor groene stroom & CO2 gas samen is het €70,- het eerste jaar. Hoe langer u verbonden blijft, des te hoger de korting. Bij een vijfjarig contract krijgt u voor beide aansluitingen maximaal €350,- aan korting. Het ligt dus aan u hoe lang u verbonden wilt blijven en welke aansluiting u kiest. Om het u makkelijk te maken zijn er een paar actievoorwaarden waarop u dient te letten. Zo weten beide partijen dat het goed loopt.

We leven in een land waar u zelf mag bepalen waar u bepaalde dienste n van wilt afnemen. U kunt bijvoorbeeld zelfstandig energie vergelijken. Op basis van uw verbruikswaarden voor groene stroom/CO2 gas en het leveringsadres kunt u praktisch van elke energieleverancier een prijsopgave krijgen. Op EnergieVeiling.com kunt u genoeg energie aanbiedingen vinden om een goed beeld te krijgen. Maak er gebruik van en bespaar tot wel honderden euro’s  op uw energie factuur.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

3.2/10 - (3 stemmen)