Pure Energie online actie: GRATIS FC Twente Shirt bij meerjarige contracten

Nederland zit goed in het proces om te vergroenen. Het kan echter veel sneller met uw hulp en dat van Kampioen Groen. Pure Energie heeft een heel goede reputatie als het gaat om het produceren/leveren van groene stroom. Deze energieleverancier is 5 X op rij reeds verkozen tot de groenste der groenen in Nederland. Windmolens en zonnepanelen zijn de bronnen voor het opwekken van groene stroom.

Pure Energie probeert ook steeds weer de verduurzaming ver op weg te helpen. Hoe doen ze dat precies? Met uw hulp proberen ze Nederland verder te verduurzamen. Van de winst die er gemaakt wordt gaat ruim 90% terug in nieuwe, groene energieprojecten. Het restant, 10%, wordt gestopt in het Pure Energie Fonds( goede doelen). Het doel van Pure Energie is dus om meer duurzame energie op te wekken in Nederland.

Pure Energie/ FC Twente deal: GRATIS nieuwe shirt bij 1-, 3-of 5 jarig contract

Het nieuw seizoen van de eredivisie (KNVB) staat voor de deur. FC Twente is dé trotse partner van Pure Energie. En ze gaan mooie dingen samen doen. Eén daarvan is een te gekke actie waarbij u een GRATIS FC Twente shirt ( nieuwe) + Fanstore shoptegoed krijgt bij de overstap. Dat geldt voor contracten die een duur van 1, 3 en jaar hebben. U bent dus als klant ook nog gegarandeerd van de scherpste prijzen en groenste stroom beschikbaar op de energiemarkt.De contracten zien er als volgt uit:

  • 1-jarig contract: U krijgt een GRATIS FC Twente shirt en ook nog € 25,- Fanstore shoptegoed 
  • 3-jarig contract: GRATIS FC Twente shirt + € 100,- shoptegoed (Fanstore)
  • 5- jarig contract: U krijgt FC Twente shirt + € 200,- Fanstore shoptegoed  (FC Twente Fanstore)

U heeft dus naast de GRATIS nieuwe shirt nog de optie om op traktatie van Pure Energie te shoppen. Loopt uw huidig contract dus binnenkort af? Doe dan een vergelijking van energie en bekijk de mogelijkheden waaronder de voornoemde. EnergieVeiling.com zorgt voor een constante vermelding van de allerlaatste energie aanbiedingen op de markt. Sla dus bu uw slag en stap over naar de geschikte energieleverancier.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)