Stap over naar Eneco en geniet € 175,- korting bij 1-jarig contract!

Eneco staat bekend als één der traditionele energiebedrijven in Nederland. Dit energiebedrijf heeft jarenlang dus bewezen dat ze consistent kunnen voorzien in de behoefte van stroom en gas. Ze bouwen een band op met de klant en houden service en kwaliteit zeker hoog in het vaandel. Ook geeft Eneco u een garantie op de energieproducten die u afneemt. U krijgt bijvoorbeeld Eneco EuropeseWind en Eneco Gas gegarandeerd tegen een lage vaste prijs. Dat staat als een paal boven water.

Exclusief aanbod Eneco

Eneco weet hoe moeilijk klanten het hebben. De tarieven voor diensten blijven maar stijgen en het budget komt onder zware druk te staan. Hoe verder denken sommige huishoudens? Eneco kan zorgen voor een bepaalde verlichting van de kosten. Om specifiek te zijn de kosten voor energie. Dit energiebedrijf heeft zelfs een heel speciale online aanbod om u te helpen besparen.

Wat houdt dit aanbod in? Dit aanbod houdt in dat u kiest voor Eneco EuropeseWind en Eneco Gas 1 jaar tegen een vaste laag tarief. Daarnaast krijgt u ook nog een korting van € 175,- vanaf uw jaarnota. De stroom die u zult afnemen is gegarandeerd 100% Groen. Dit aanbod geeft u een kort, maar krachtig contract. Het daaropvolgend jaar kunt u weer normaal de markt ‘scannen’ voor een andere aanbieding of u sluit simpelweg weer een contract bij Eneco.

Eneco regelt na de bestelling alles verder

Na het afronden van de bestelling wordt de aansluiting door Eneco geregeld, ook bij een overstap van energieleverancier. Het proces loopt als volgt:

  1. Stap 1 – Na afronden ontvangt u per direct een e-mail met de bevestiging van uw bestelling( op het door u aangegeven e-mailadres);
  2. Stap 2- De 14 dagen bedenktijd, waarbij u alles nog eens goed bekijkt alvorens de laatste bevestiging te geven;
  3. Stap 3- Eneco regelt de overstap voor u ( geheel kosteloos);
  4. Stap 4- Eneco start met het leveren van stroom & gas.

Met Mijn Eneco heeft u daarna een actieve assistent in handen. Met deze tool in handen kunt u zien wat uw werkelijk verbruik is, welke nota’s zijn betaald en ook een wijziging aanbrengen in het termijnbedrag( als deze niet meer klopt met uw verbruik). Wilt u nog meer besparen? Dan krijgt u extra energiebesparingstips mee. Verder kunt u zelf meterstanden doorgeven, uw jaarnota inzien en ook een eventuele verhuizing doorgeven. Download de Eneco App en sluit u zich aan bij de Eneco Community. Blijf op de hoogte van de gang van zaken.

Vergelijken van energiecontracten kan geen kwaad

Het vergelijken van energiecontracten kan geen kwaad. Er zijn momenteel meer dan 35 bedrijven die allemaal aangeven dat ze groene stroom & gas tegen de scherpste tarieven kunnen leveren. En allemaal maken een punt! Het verschilt namelijk van huishouden naar huishouden wat de kosten kunnen zijn per energieleverancier. Elk van de leveranciers heeft verschillende energie deals lopen. Deze kunt u vergelijken en het beste contract voor u kiezen. Om te vergelijken heeft u nodig:

  • Postcode & het huisnummer
  • Het verbruik ( af te lezen vanaf uw jaarfactuur)

Na enkele minuten berekenen krijg u via EnergieVeiling.com de mogelijk te betalen bedragen te zien. U kiest dan natuurlijk voor de voordeligste. Bespaar tot wel € 450,- per jaar. Dat is toch mooi!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)