Stap over naar het Qurrent Groene Legioen en ontvang een Feyenoord cadeaubon(€ 200,-)

Groen is goed en straalt vruchtbaarheid uit. Qurrent en Feyenoord hebben gemeend om de mensen met een écht groen hart te bundelen. Het klimaat heeft nú meer dan ooit hulp nodig. Hoe helpen Qurrent en Feyenoord? Door het Groene Legioen. Support de groene beweging en help ook het klimaat een handje. Ga voor Groen! Qurrent biedt u 100% groene energie. Stap over en help groen groot maken.

Feyenoord en Qurrent samen Groen!

Het Groene Legion is een zeer respectabele beweging voor Qurrent. De fans van Feyenoord en hun huishoudens zetten samen met Qurrent grijze stroom buitenspel. Alles wordt knalgroen. Groene stroom tot aan huis met een zeer voordelig prijskaartje. Daarnaast krijgt u ook toegang tot unieke belevenissen die voor geen geld elders te koop zijn. Denk aan ontmoetingen met spelers en authentieke geschenken zoals gedragen wedstrijdshirts en ontmoetingen met spelers. Het Groene Legioen wordt graag in het zonnetje gezet!

Voordelen lidmaatschap Groene Legioen ( 3 jaar contract stroom/gas)

Als lid van het Groene Legioen mag u profiteren/genieten van de onderstaande voordelen:

  • 100% Groene stroom- Nederlandse zon + Wind
  • Garantie op 100% Groene Stroom- Allergroenste volgens de Consumentenbond
  • Onvergetelijke Feyenoord-belevenissen( maandelijks kans)
  • Feyenoord Fanshop cadeaubon (€ 200,- waarde) bij 3 jaar stroom/gas, kiest u alleen stroom dan krijgt u een cadeaubon van € 100,-. Deze cadeaubon is alleen online te gebruiken. U moet het tegoed wel in één keer besteden en het is geldig voor de duur van 2 jaar.
  • U levert een positieve bijdrage aan het klimaat van Nederland.

Bereken wat u gaat betalen per jaar/maand bij Qurrent. Vergelijk het zelfs met andere energie aanbiedingen. Merkt u dat dit pakket het beste is? Stap dan over, het proces wordt zelfs verder afgehandeld . EnergieVeiling.com staat klaar om uw overstap naar Qurrent te begeleiden.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)