Stap over naar PECPOWER en reserveer uw PLEC bij PEC via ENGIE

Het voetbalseizoen staat weer voor de duur en er worden tal van voorbereidingen getroffen door PEC- Zwolle. In dat kader hebben ze samen met ENGIE een heel mooie campagne op touw gezet speciaal voor de trouwe PEC-Zwolle supporters. Natuurlijk zijn er ook nieuwe supporters welkom. PECPOWER geeft u de beste combinatie: Groen en voordelig met een tintje voetbaal aan verbonden.

U heeft vast wel ervaring met het overstappen. Of nog niet? In principe maakt dat nú niet zoveel uit. ENGIE zal voor zorgen dat u wél een besparing zal merken ten opzichte van de kosten die u thans betaalt voor energie. Dat is dus alvast goed om naar uit te kijken.

Wat houdt PECPOWER in?

PECPOWER is een initiatief van PEC Zwolle en ENGIE. De échte fans van PECZwolle en partners kunnen hun 100% groene stroom/gas veilig stellen met dit contract. En het stopt niet daarbij, want er is nog een presentje aan verbonden. Alleen om de band met PEC Zwolle te versterken. Na de overstap naar PECPOWER kunt u kiezen uit een exclusieve line-up jack van PEC Zwolle( waarde € 90,-) of een seizoenkaart met € 100,- korting.  U levert zo dus ook een bijdrage door te investeren in de club daar een deel van het geld PEC Zwolle ten goede komt.

Waarom PECPOWER?

Met de overstap naar PECPOWER heeft u meer voordelen dan u denkt. Een deel van de voordelen zijn:

  • 100% Groene stroom
  • Duurzame keuze van stroom en gas( steun aan Stichting Trees for All)
  • GRATIS ENGIE-App
  • Besparing van minimaal € 200,- op uw energiekosten. ( bij eerste overstap waarschijnlijk veel meer)
  • Energiebesparende producten van 50five voor minder
  • Presentje bij de overstap naar PECPOWER ( seizoenkaart of line-up jack)

Dit is slechts een deel van de voordelen. EnergieVeiling.com heeft deze aanbieding en de andere energie aanbiedingen opgenomen zodat u minder werk heeft. Op één website alles! U kunt dus gebruik maken van de mogelijkheden u geboden en energie vergelijken op uw tempo. Deze onafhankelijke vergelijkingssite staat klaar om u van dienst te zijn. Het besparen op energiekosten is ook voor u.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

 

5/10 - (1 stemmen)