Superdeal: € 165,- Cashback korting bij 3 jaar Oxxio contract

Besparen op stroomkosten is nog steeds mogelijk bij Oxxio. Deze energieleverancier doet steeds weer iets aan het assortiment aan producten, waardoor u minder betaalt aan energiekosten. Het is toch mooi om een leverancier te hebben die u 100% groene stroom en gas levert voor een superscherpe prijs. Merkt u het verschil in uw zak? Niet? Dat komt omdat u nog steeds zit bij uw huidige energieleverancier. Dan maar vergelijken en zo snel als mogelijk de overstap maken. U loopt mogelijk honderden euro’s mis doordat u niet bent overgestapt.

Voordelen van het 3 jaar Oxxio

Voor de mensen die voor langere tijd hun energie willen regelen is dit contract van Oxxio perfect. Een langlopend contract van Oxxio ( 3 jaar) met voordelen die het besparen ondersteunen. U geniet onder andere:

  • Vast en voordelig contract voor de duur van 3 jaar
  • 100% Windstroom uit Europa
  • GRATIS Oxxio app- met deze app kunt u praktisch alles zelf regelen en ook nog snelle interactie via engergiebuddy O
  • € 165,- cashback korting bij de overstap- deze korting is exclusief verbonden aan het 3 jaar contract
  • Overstap wordt geregeld- Van A tot en met Z wordt door Oxxio afgehandeld conform de regels

Oxxio laat het nooit aan een toeval over en geeft altijd het maximale als het op hun producten aankomt.

Vergelijk energie aanbiedingen en profiteer van het voordeel

Het vergelijken van energie kan voordelen opleveren. Beter contract, gunstigere tarieven en tal van andere voordelen. De keus ligt aan u om dus de energie aanbieding met elkaar te vergelijken. Het contract met de beste voorwaarden voor u kunt u dan gerust kiezen. U moet het merken aan uw rekening en in uw zak. EnergieVeiling.com geeft u de meest actuele informatie en aanbiedingen die de energiemarkt aan te bieden heeft. Maak er dus gretig gebruik van.

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)