Ticketmaster Gift Card als presentje bij 3 Oxxio contract Groene Stroom & Gas

Oxxio staat er weer met een heel nieuwe en frisse propositie. Deze energieleverancier is een speler op de markt die in principe een trendsetter is qua prijsstelling. Mede door het feit dat ze naast leverancier ook producent zijn van 100% groene stroom kunnen ze extra scherpe tarieven hanteren. Dat is een positief effect van de schaalvoordelen. Zou het geen geruststelling zijn als u weet dat u overstapt naar een leverancier die MINDER factureert dan de concurrentie ? Oxxio biedt u dus die mogelijkheid!

Oxxio staat u met speciale App tools bij

Als klant van Oxxio stapt u een wereld van zekerheid en gemak binnen. Het is zo dat u bijvoorbeeld ten allen tijden kan weten  wat uw  ‘realtime’ verbruik is. Dat doet u simpelweg door gebruik te maken van de Oxxio App. Heel handig te gebruiken op uw mobieltje uw op uw tablet. Gemaak tot aan uw vingertoppen.

Ticketmaster Cadeaukaart bij 3 jaar Oxxio contract

Zoals bekend komt Oxxio altijd met die baanbrekende proposities op de proppen. Dit keer weer. Er is een heel mooi pakket samengesteld voor de klanten die willen overstappen naar langdurig voordeel. Oxxio heeft een supervoordelig en milieuvriendelijke pakket gelanceerd en wensen dat te delen met u. Het pakket voor 3 jaar Oxxio Groene Stroom & Gas bestaat uit:

  • 100% Groene Stroom
  • Leveringstarieven die voordelig zijn gedurende 3 jaar ( geen verhogingen)
  • Oxxio Overstapservice( u wordt helemaal geholpen)
  • ** Ticketmaster cadeaubon t.w.v. €250,- ( u kunt een leuk concert of show mee bezoeken in Nederland)

Het ziet er zeker goed uit, maar natuurlijk voor die 100% overtuiging toch maar even energie vergelijken. Op EnergieVeiling.com zij er tal van energie aanbiedingen die u kunt aanspreken. Na een paar minuten heeft u al heel gauw door wat kan werken voor u en wat niet. Maak er gebruik van.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.2/10 - (11 stemmen)