United Consumers deal: € 256,- korting bij 1 jaar windstroom Engie

Waarom moet het steeds weer zo zijn? Een energierekening die maar niet daalt. Hoe verder? United Consumers heeft daar een gepast antwoord op. Engie Energie biedt via United Consumers een heel mooi en voordelig  product aan. Dat is het 1 jaar contract voor windstroom + € 256,- korting. Deze deal kunt u uitsluitend via United Consumers sluiten. 

Korting van € 256,- aan het eind van het jaar

Deze energiedeal is er eentje die naast scherpe tarieven u ook nog een korting van € 256,- in het vooruitzicht stelt. Een snelle bereking met behulp van uw verbruikswaarden voor gas en stroom geeft u een inzicht van het te betalen bedrag. Het gemiddeld bedrag zal het bewijs zijn dat u voordeliger uitkomt dan uw huidig contract. Dan heeft u in elk geval een heel goede reden om over te stappen.

100% Engie groen via United Consumers

Engie Energie levert u Europese Windstroom tegen de scherpste tarieven mogelijk. Hun opzet is niet om alleen winst te maken, maar om ook de overgang naar duurzame energie te stimuleren. Met de overstap garandeert u zichzelf van een scherp tarief voor stroom/gas  en ook nog 100% groene stroom. Bij een verbruik van 1840 kWh stroom en 11oo m3 gas zijn de kosten op per jaar € 1.041,13 oftwel € 86,75 per maand. U mag zich nu hassten om zelf te berekenen wat uw kosten kunnen zijn. De vergelijker staat ter uwer dienst (verbruikswaarden stroom/gas en adres gebruiken).

Tal van energieleveranciers betekent goed vergelijken

Nederland kent rond de 50 leveranciers van stroom/gas. Er zijn dus tenminste 50 energieproducten waaruit u kunt kiezen. Hoe verder? U gaat heel goed moeten vergelijken om het ware voordeel voor u te ontdekken. Even een beetje energie verbruiken om alleen maar te besparen daarna. De energie aanbiedingen vindt u op de website van United Consumers ter vergelijking. Gevonden waarnaar u zoekt? Prima, laat het dan over aan ons. De  verdere afhandeling geschiedt conform de regels.

EnergieVeiling, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)