UnitedConsumers geeft écht €120,- korting bij 3-jarig contract of niet?

De geruchten doen de ronde dat UnitedConsumers €12o,- korting geeft bij de overstap naar het 3-jarig energiecontract? Maar is dat waar? EnergieVeiling.com geeft u de garantie dat het waar is. Als u interesse heeft mag u dus zo snel als mogelijk overstappen om te profiteren van deze energiedeal. Wel snel wezen, want deze deal is van tijdelijke aard. Hoe gaat u te werk om de tarieven te bereiken? De energievergelijker zal u helpen om de voordeligste actie te identificeren. U moet alleen uw postcode/huisnummer en het verbruik in te vullen. De berekening geschiedt dan automatisch en de voordeligste energiemaatschappij verschijnt aan top.

UnitedConsumers levert ook tegen vaste energietarieven

UnitedConsumers treedt op als consumentencollectief op verschillende markten. Naast energiecontracten kunt u ook autoverzekeringen, telefoonabonnemeneten en ook zorgverzekeringen laten regelen. De consument moet meer geld overhouden en daar helpen ze op alle mogelijke manieren aan. Dan nu terug naar energie. UnitedConsumers wilt graag dat u het voordeel inziet van hun 3-jarig contract en wilt u dat kenbaar maken. mMt de overstap naar het 3-jarig contract legt u de tarieven dus voordelig vast voor 3 jaren. Geen prijsstijgingen gedurende die tijd. Daarnaast krijgt u een welkomstkorting van €120,- . Na de 3 jaren mag u dan gerust weer overstappen, omdat de kosten dan worden omgezet naar variabele kosten.

Overstappen na een energievergelijking?

Lijkt de korting van UnitedConsumers u iets? Of wilt u liever een cadeau in handen ontvangen? Dan mag dat! U bepaald natuurlijk zelf welk energiebedrijf het voordeligst is voor u. Start met het vergelijken en bekijk de energie aanbiedingen die aanlokkelijk lijken. Uiteindelijk zullen de tarieven u zelf de voordelige kant opsturen. Het kan uiteindelijk toch UnitedConsumers worden, maar evengoed ook een andere energieleverancier. Vergelijk energie en bespaar indien u in de gelegenheid bent.

5/10 - (1 stemmen)