Vast & Zeker 3 jaar ESSENT Zakelijk: Tot € 300,- Cashback korting!

Bent u ondernemer? Zit uw bedrijf in de ZZP of MKB klasse? Dan kunt u in de nabije toekomst goede zaken doen met Essent. Dat geldt tenminste voor degenen die binnenkort hun energie zaken moeten regelen. In dat geval kunt u de mogelijkheden bekijken welke Essent Zakelijk biedt. Dit is een goed gebaar van Essent naar de ondernemingen toe die willen gaan verduurzamen. U bespaart en helpt het milieu flink op weg naar herstel. Bent u bereidt uw onderneming zo ook op de kaart te brengen?

Laag tarief bij ESSENT Zakelijk gegarandeerd

Minder betalen dan nu het geval is voor uw energiefactuur? Die garantie krijgt u bij Essent na de overstap. Nooit méér betalen dan wat u werkelijk behoort te betalen. Daarnaast krijgt u een heel pakket aan voordelen voorgeschoteld. Deze zijn onder andere:

  • Vast bedrag voor uw energiefactuur
  • Uw betaalbedrag wordt niet beïnvloed door ontwikkelingen op de markt
  • Groene stroom en CO2-gas 
  • Tot wel € 300,- aan Cashback korting

Essent Zakelijk weet dat ondernemen een uitdaging is. Het dus uw volste recht om uit te kijken naar een contract waarmee u kan besparen en ook nog uw onderneming verduurzaamd. Wordt tijd voor verandering.

Overstappen bij naleven voorwaarden

Een heel mooi contract kan voordelen opleveren. Echter moet de situatie ideaal en juist zijn om over te stappen. Er zijn voorwaarden waaraan uw bedrijf moet vodoen om over te stappen. Een paar van de voorwaarden zijn bijvoorbeeld:

  1. Het verbruik moet liggen onder de 8000 kWh en 16oo m³ ( van uw bedrijf)
  2. Uw bedrijf is een kleinzakelijke onderneming – energie wordt gebruikt voor strict zakelijke doeleinden
  3. Tenminste 1 jaar GEEN klant zijn geweest van Essent( nieuwe klanten)
  4. Cashback korting hangt af van de duur van het contract en de keuze voor stroom & gas combo of alleen stroom of gas. 

Deze voorwaarden zijn geplaatst om u alvast een beeld te geven van hetgeen u mag verwachten. Het totaal aan voorwaarden kunt u bekijken en een besluit nemen om over te stappen of niet. EnergieVeiling.com heeft een totaal beeld van de energie aanbiedingen waaruit u zou kunnen kiezen. Natuurlijk gaat u energie moeten vergelijken moet de voordeligste uit het geheel te kunnen halen. Let op uw zak en stap goed over!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

5/10 - (1 stemmen)