Vastelastenbond trakteert op besparing, stap over om te profiteren!

Een paar energieleveranciers komen op de proppen met heel mooie camapgnes. Promoties die op en top zijn. Dus zeer professioneel en aanlokkelijk opgezet. Maar dan komt het: Is het voordeel wel daar te halen? Het antwoord: Nee! Vaak zijn het de klanten die dus weer opdraaien voor al deze kosten. Dat klopt, u draait onbewust op voor de kosten. Vastelastenbond ziet het misbruik in en biedt u verlossing van het misbruik aan. Dat kan ook.

 Licht en gas in de top 5 van maandelijkse kosten

Het is zo dat licht en gas samen met de hypotheek, woningonderhoud en maandelijkse inkopen veel vergen van uw salaris. Dan nog vindt de Vastelastenbond manieren om u voordeliger uit te laten komen. Met een eerlijke en transparante bedrijfsvoering kan dat. Er wordt onderhandeld in het algemeen belang. Hoe groter de groep, des te beter de onderhandelingspositie van de Vastelastenbond.

Voordelen van afnemen via de Vastelastenbond

Het afnemen via de Vastelastenbond kent de volgende voordelen:

  • Regelen contracten die aansluiten op uw woonsituatie en voorkeuren
  • Altijd vergelijking tussen uw huidig contract en andere contracten
  • Controle op de einddatum, geen onnodige extra kosten
  • Garantie op messcherpe tarieven en begrijpelijke voorwaarden
  • Persoonlijke hulp en service voor elke klant

Veel beter dan via de Vastelastenbond gas en licht afnemen kan het niet. Maak gebruik van de gelegenheid en vergelijk energie. U heeft niet veel tijd voor nodig. Uw verbruikswaarden voor gas en licht & uw postcode/adres zijn nodig. Het besparen kan dan kenbaar gemaakt worden. Wilt u ook honderden euro’s besparen op uw energiekosten? Stap dan net als anderen over naar de Vastelastenbond. Overtuigen gaat niet over één nacht ijs. Daarom is het belangrijk om de energie aanbiedingen in de gaten te houden. Trakteer vanaf nú uzelf!

 

5/10 - (1 stemmen)