Vereniging Eigen Huis voorziet markt van goedkopere Zonnepanelen

Het is binnenkort mogelijk om middels Collectieve Inkoop via Vereninging Eigen Huis te komen aan goedkopere zonnepanelen. Een compleer zonnepanelensysteem krijgt u voor gemiddeld 21% lager dan de marktprijs op dit moment. Men heeft op 8 augustus 2018 j.l. een veiling gehouden voor leveranciers van zonnepanelen. Ongeveer 6.300 deelnemers uit de regio’s Drente, Friesland, Groningen en Flevoland hebben deze week nog een aanbod op maat ontvangen. Maar het stopt niet daarbij, omdat de inschrijvingen nog niet zijn afgesloten. Het aantal kan dus nog groeien. 

Scherpere prijzen door de veiling zonnepanelen

De veiling van zonnepanelen heeft een postief effect gehad voor de inschrijvers. De leveranciers die hebben meegedaan aan de veiling voor Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben een lagere prijs aangeboden voor een compleet systeem. Een via Vereniging Eigen Huis gekocht compleet zonnepanelensysteem kost gemiddeld €1.113,- minder dan eentje gekocht op individuele basis. Hoe is dat mogelijk vraagt u zich zeker af? Het is mogelijk omdat deze leveranciers in een keer meer klanten in dezelfde regio zullen voorzien van zonnepanelen. de korting komt dus mede door logistieke – en inkoopvoordelen.

De veiling is gewonnen door Tautus en enie.nl ( zonnepanelenleveranciers). Men heeft de leveranciers die hebben deelgenomen aan veiling getoetst op bepaalde zaken zoals bedrijfsvoering, ervaring op de markt en ook de financiële stabiliteit van hun bedrijf. Op basis daarvan is er een keuze gemaakt. Via Vereniging Eigen Huis hebben de deelnemers van de Collectieve Inkoop reeds een aanbod ontvangen van één der gekozen leveranciers. Het aanbod bestaat uit een offerte waarin de klant alles inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring heeft op papier.

Inschrijvingen nog niet afgesloeten

Er wordt nog de ruimte geboden door de twee leveranciers voor mensen die zich nog willen inschrijven. De Noord Nederlanders worden nog in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven voor deze actie. Er is speciaal via Vereniging Eigen Huis een inschrijfslink beschikbaar. U krijgt bij de inschrijving vrijwel gelijk een persoonlijk aanbod en heeft u ook tot en met 19 oktober 2018 de ruimte om te bevestigen. Maak gebruik van deze unieke Collectieve Inkoop om een zonnepaneelsysteem aan te schaffen.

4.2/10 - (8 stemmen)