Welkom op Energieveiling.com

Energieveiling.com is een website voor iedereen die zoveel mogelijk wil besparen op energie. Met een energieveiling moeten energieleveranciers energie leveren met zeer hoge kortingen. Althans, als zij nieuwe klanten willen verwelkomen, danwel hun huidige klanten willen behouden. Hierdoor kunt u op uw beurt honderden euro’s besparen op uw energierekening.

Volgens sommige energieleveranciers zijn energieveilingen niet goed omdat er niet ‘echt’ voordeel mee te behalen zou zijn. Andere energieleveranciers pretenderen dat energieveilingen alléén kijken naar de prijs en daarom zou een energieveiling slecht zijn voor het milieu.

Wij vinden net als duizenden andere mensen dat de energieprijzen veel te hoog zijn. Daarom zijn we genoodzaakt om met oplossingen te komen die werken. Door samen te werken als een energiecollectief en met onze leden energieveilingen te organiseren geven we antwoord op de alsmaar stijgende energieprijzen en de vraag naar goedkope energie. Energieveiling.com is tot op heden de beste manier om te besparen op energie.

Steun Energieveiling.com en wordt lid van het energiecollectief. Ga naar http://www.facebook.com/energiecollectief en klik op de like-button. Kom binnenkort ook terug op Energieveiling.com.

Remember that you are needed. There is at least one important work to be done that will not be done unless you do it. – Charles L. Allen

4.7/10 - (17 stemmen)