Wilt u namens Eneco €200,- extra besparen op energiekosten?

Stap over en profiteer van een €200,- korting aangeboden door Eneco. De deals van Eneco zijn ongetwijfeld voordelig vanwege de vele voordelen. Echter moet u er wel snel bij wezen want ze zijn soms van korte duur. Bekijk de actie uitvoerig in de energievergelijker en laat u verder overtuigen. Gaat u akkoord? Dan mag u het kortingsbedrag afgetrokken zien worden van uw jaarrekening. Wat heeft u nodig? Daarvoor heeft u slechts nodig: postcode/huisnummer en het verbruik. Na een berekening weet u al gauw hoe hoog  uw termijnbedragen en jaarbedragen kunnen uitvallen.

Eneco als bedrijf

Eneco levert reeds jaren energie aan Nederland. Dat mag in feite geen verrassing zijn, want ze behoren tot de groep van 4 traditionele energiebedrijven. Als bedrijf kent Eneco de Nederlandse energiemarkt en heeft door de jaren heen een redelijk klantenbestand opgebouwd. Ook gaat Eneco als bedrijf graag mee met de ontwikkelingen, zo werken ze ook aan verduurzamen van Nederland. Er zijn ter ondersteuning een aantal ‘groene’ producten toegevoegd aan het assortiment aan producten. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door ongeveer 7.000 toegewijde werknemers. Naast Nederland heeft Eneco ook in andere Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk, België en Groot-Brittanië aandelen op de energiemarkt. Internationaal doet Eneco het dus ook niet slecht. Alles wordt natuurlijk vanuit de zetel gevestigd in het Zuid-Hollandse Rotterdam gestuurd.

Kies voor groen en help de natuur

Het milieu heeft de ondersteuning van de mens nodig om in tact te blijven. We hebben al genoeg vernietigd, dus het beetje dat over is moeten we koesteren. Als persoon kunt u zelf voor kiezen om milieubewust bezig te zijn. Eneco helpt u daarbij ook nog een als u die richting op wilt gaan. U mag dan kiezen voor groene stroom en CO2 gecompenceerd gas tegen scherpe tarieven. Een vast contract met vaste tarieven en ook nog een korting van €200,- aan verbonden.

Voordelen die horen bij Eneco contracten

Eneco heeft tal van producten die voordelen aan gekoppeld hebben. Dat is Eneco, de klant moet er voordelen aan hebben. Dit specifiek contract van Eneco kent de volgende voordelen:

  • Duur van 1 jaar- U mag dan weer op zoek gaan naar het volgend voordeel van Eneco of elders
  • Windstroom uit Europa
  • Overstapservice- U wordt geheel kosteloos geholpen met de overstap
  • Bedenktijd van 14 dagen-  Veranderd u van gedachten na ontvangst van de bevestiging van overstap? Dan mag u het proces nog stuiten. 
  • €200,- Korting( van tijdelijke aard)

Voorwaarden om over te stappen

Uiteraard moet u wel letten op de voorwaarden om over te stappen. Dat is om te voorkomen dat u in de problemen geraakt. We nemen aan dat u nog een contract heeft lopen. Daarnaast heeft Eneco ook een paar voorwaarden opgenomen die u als klant moet bekijken. Een deel van de voorwaarden zijn:

  • Om in aanmerking te komen voor de €200,- korting moet u welk 12 maanden onafgebroken klant zijn van Eneco;
  • Korting zal te zien zijn op uw eerste jaarrekening( niet in handen);
  • Postcode/huisnummer + verrbruik gebruiken om tarieven te berekenen;
  • Huidig contract doornemen- het contract moet minder dan 2 maanden van toepassing zijn. Ideaal is 6 weken of minder. Dan mag u het proces starten.

Dit zijn een deel van de voorwaarden die u in acht moet nemen. Daarnaast kunt u de rest van de voorwaarden aflezen op de website van Eneco Energie.

Is overstappen ook voor u weggelegd?

Het overstappen is voor een ieder die een aflopend contract heeft weggelegd. Sterker nog, u heeft er recht op. U mag toch eens ook profiteren van een voordeel. Probeer eens energie te vergelijken en leer het concept kennen. Er zijn tal van energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. Kiest u voor Eneco 1 jaar met €200,- korting of een andere aanbieding? Feit is dat u tot homnderden euro’s kunt besparen op uw energiekosten.

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

4.5/10 - (10 stemmen)