Winactie NUON XL Energiecadeau staat live!

Overstappen betekent in de meeste gevallen besparen op energiekosten. Dat moet, omdat u dan net zo goed onder contract kunt blijven bij uw huidige leverancier. Er moet dus een duidelijk verschil zijn wanneer u aan het eind van de maand uw factuur gepresenteerd krijgt. Dan komt het: hoe weet u welke energieleverancier de maximale besparing mee kan brengen voor u? Dat ligt natuurlijk aan tal van factoren waaronder het verbruik, uw leveringsadres en het type contract. De oplossing: u gaat energie vergelijken! EnergieVeiling.com heeft alles online staan om u goed van dienst te kunnen zijn. Als onafhankelijke energievergelijkingssite geven ze u alle tools mee om het voordeel te kunnen herkennen. Van energie aanbiedingen tot aankomende ontwikkelingen op de energiemarkt.

NUON biedt u de kans om te winnen!

Momenteel is NUON gestart met een heel leuke campagne. U wordt gevraagd om een verzoek toegestuurd om in te vullen en u maakt al kans op een prijs. Zo simpel! U wordt toestemming gevraagd door NUON om u een aanbieding voor energie voor te houden. Zo hoort het toch? U bepaald dan zelf als u gebeld of ge-emaild wilt worden. Gaat u akkoord? Dan doet u in feite al mee aan de Winactie voor een XL Energiecadeau.

Wat kunt u winnen? Er zijn tal van prijzen die u kunt winnen. De kans is er dat u bijvoorbeeld een waarbon van Bol.com of Prénatal wint. Daarnaast kan het ook een set koffers zijn of een tablet, stofzuiger , X-Box of een ander leuk cadeau. Het geluk om te winnen laten we aan u over.

U kunt meedoen aan deze winactie door tot en met 1 april 2019 akkoord te gaan. Wanneer is de trekking? Die is er op 20 april 2019 en u krijgt in het geval u heeft gewonnen uiterlijk 1 mei 2019 het goede nieuws telefonisch of via e-mail.

Energie vergelijken helpt!

Het is straks niet meer te ontlopen. Op den duur zult u moeten overstappen naar het gebruik van 100% groene energie & gas. Waarom niet nu dan later doen? U weet dan dat u de markt steeds beter leert kennen en de juiste keus kunt maken indien u weer eens aan zet bent. Bespaar elek keer weer door over te stappen. Het wordt steeds zwaarder, maar besparen is en blijft mogelijk!

EnergieVeiling.com, voor Maximaal besparen

Winactie NUON XL Energiecadeau staat live!
8.5 (85%) 12 vote[s]

Een reactie plaatsen

twaalf − 3 =